Acquire text



Redbeard_uk
07-09-2005, 11:00 PM
Please can anyone help me
When I click on acquire text in Word 2003 I get an error message that says
There is no document open.
I have been using this command in Powerpoint to OCR text into the notes
field and this works fine.
What am I doing wrong in Word.

TF
07-09-2005, 11:00 PM
I believe that the Acquire Text command is inserted into Word as an add-in
from the Scanner/OCR utilities. My guess is that the macro may be for a
previous version of Word and is incompatible.

--
Terry Farrell - Word MVP
http://word.mvps.org/

"Redbeard_uk" <Redbeard_uk@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:2F9E9FE4-8381-4757-9AD9-EBE18C4DC045@microsoft.com...
: Please can anyone help me
: When I click on acquire text in Word 2003 I get an error message that says
: There is no document open.
: I have been using this command in Powerpoint to OCR text into the notes
: field and this works fine.
: What am I doing wrong in Word.


Acquire text