Spybot and Opera



JMASPM
07-09-2005, 11:51 PM
Spybot's Immunize feature lets you select permanent immunity for IE6 and, if
you have it installed, Opera. Spybot doesn't give me the choice on some of
my systems with Opera installed. Anybody know how to make Spybot detect that
Opera is installed so that it will give me the permanent immunity option?

N. Miller
07-09-2005, 11:51 PM
On Mon, 16 May 2005 06:00:42 GMT, JMASPM wrote:

> Spybot's Immunize feature lets you select permanent immunity for IE6 and, if
> you have it installed, Opera. Spybot doesn't give me the choice on some of
> my systems with Opera installed. Anybody know how to make Spybot detect that
> Opera is installed so that it will give me the permanent immunity option?

You are asking for Spybot+Opera help in an MSFT forum? Interesting. Try the
Spybot site, set up a news account on news.opera.com.

--
Norman
~Win dain a lotica, En vai tu ri, Si lo ta
~Fin dein a loluca, En dragu a sei lain
~Vi fa-ru les shutai am, En riga-lint

siljaline
07-09-2005, 11:51 PM
"JMASPM" wrote:
> Spybot's Immunize feature lets you select permanent immunity for IE6 and, if
> you have it installed, Opera. Spybot doesn't give me the choice on some of
> my systems with Opera installed. Anybody know how to make Spybot detect that
> Opera is installed so that it will give me the permanent immunity option?

I don't believe SpyBot currently supports Opera.
See; http://www.safer-networking.org/en/compatibility/index.html

Silj

--
siljaline

MS - MVP Windows (IE/OE) & Security, AH-VSOP
__________________________________________
Security Tools Updates
http://aumha.net/viewforum.php?f=31

(Reply to group, as return address
is invalid - that we may all benefit)

Srikrishna Komatineni
07-09-2005, 11:51 PM
Strange....Probably a better place to ask is Operas forum or SpyBots forum



"JMASPM" <jmaspm@nycap.rr.com> wrote in message
news:eGWhe.23398$3b4.8283@twister.nyroc.rr.com...
> Spybot's Immunize feature lets you select permanent immunity for IE6 and,
> if
> you have it installed, Opera. Spybot doesn't give me the choice on some of
> my systems with Opera installed. Anybody know how to make Spybot detect
> that
> Opera is installed so that it will give me the permanent immunity option?
>
>


Spybot and Opera