RE: Problems viewing MHT files



gp
07-09-2005, 11:16 PM
I'm having the same problem here - I've tried emptying the cache etc as
suggested by Jan but the problem is still there.

I've noticed that mht files that browse OK when hosted locally (i.e.
http://localhost/...) do not work when I host them on another machine. I've
changed the security settings in IE so that the host machines are trusted and
set the security level to low but it's still not working.

IE version is 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 with updates SP2; 3283;

I recall installing a fix (3283?) to correct a potential security problem
with images and am wondering if that could be causing the problem.

Has anyone get any other suggestions to fix this?

Gavin

"LMHansen" wrote:

> We got a number of MHT files on our intranet, and in the last month or so,
> there's been a few people that couldn't view these pages at all. They would
> simply get a "page cannot be displayed" message. I solved that quickly by
> re-registering inetcomm.dll.
>
> However, a couple of these users can not view the images on these pages.
> They are standard jpgs embedded in the document. I just can't figure out why
> most people can get view these images fine, while it's not working for just a
> couple of others. I'm thinking perhaps a mime type problem, or perhaps some
> other dll that isn't properly registered. If anyone have any ideas, I'd love
> to hear about it...

Jon Kennedy
07-09-2005, 11:16 PM
See this article for possible help:

FIX: You cannot view a PowerPoint 2002 or PowerPoint 2003 Web archive with
Microsoft Internet Explorer 6.0
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;842546

--

Jon R. Kennedy
Charlotte, NC, USA
jkennedy2@carolina.rr.com

"gp" <gp@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:8F5FD663-DE5A-42E7-A5DE-E2E15575F717@microsoft.com...
> I'm having the same problem here - I've tried emptying the cache etc as
> suggested by Jan but the problem is still there.
>
> I've noticed that mht files that browse OK when hosted locally (i.e.
> http://localhost/...) do not work when I host them on another machine.
> I've
> changed the security settings in IE so that the host machines are trusted
> and
> set the security level to low but it's still not working.
>
> IE version is 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 with updates SP2;
> 3283;
>
> I recall installing a fix (3283?) to correct a potential security problem
> with images and am wondering if that could be causing the problem.
>
> Has anyone get any other suggestions to fix this?
>
> Gavin
>
> "LMHansen" wrote:
>
>> We got a number of MHT files on our intranet, and in the last month or
>> so,
>> there's been a few people that couldn't view these pages at all. They
>> would
>> simply get a "page cannot be displayed" message. I solved that quickly by
>> re-registering inetcomm.dll.
>>
>> However, a couple of these users can not view the images on these pages.
>> They are standard jpgs embedded in the document. I just can't figure out
>> why
>> most people can get view these images fine, while it's not working for
>> just a
>> couple of others. I'm thinking perhaps a mime type problem, or perhaps
>> some
>> other dll that isn't properly registered. If anyone have any ideas, I'd
>> love
>> to hear about it...


RE: Problems viewing MHT files