my msn



PanHandler
07-09-2005, 11:16 PM
A couple months ago I set up my page with content I use on a daily basis.
Last week it reverted to the initial mymsn.com layout with all the default
content. I waited a few days thinking it was msn's fault. Finally, I re-did
it and yesterday it reverted again. Is it something I'm doing wrong, or is
msn having problems with it? It's really aggravating, and it takes a long
time to set up.
TIA
Joe Arnold

siljaline
07-09-2005, 11:16 PM
"PanHandler" wrote:
>A couple months ago I set up my page with content I use on a daily basis. Last week
>it reverted to the initial mymsn.com layout with all the default content. I waited
>a few days thinking it was msn's fault. Finally, I re-did it and yesterday it
>reverted again. Is it something I'm doing wrong, or is msn having problems with it?
>It's really aggravating, and it takes a long time to set up.

Try here for a resolution to your issue.
news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.msn.discussion

Silj

--
siljaline

MS - MVP Windows (IE/OE) & Security, AH-VSOP
_________________________________________
Security Tools Updates
http://aumha.net/viewforum.php?f=31

(Reply to group, as return address
is invalid - that we may all benefit)

Jon Kennedy
07-09-2005, 11:17 PM
The layout on that page is stored in a cookie, maybe several cookies. Go to
C:\Documents and Settings\<username>\Cookies and delete the cookies in
question - mymsn.com and any other that have to do with msn.com and see if
that helps. If you've already laid out that page, you'll loose any
customizations you might have done.

Check your cookie settings in IE at Tools...Internet Options...Privacy tab.
I use that site, and it works okay on the Medium setting. Or you can click
on the Sites button and add http://my.msn.com/default.armx there and click
Allow.

--

Jon R. Kennedy
Charlotte, NC, USA
jkennedy2@carolina.rr.com

"PanHandler" <> wrote in message
news:Kshxe.11323$du.2436@bignews1.bellsouth.net...
>A couple months ago I set up my page with content I use on a daily basis.
>Last week it reverted to the initial mymsn.com layout with all the default
>content. I waited a few days thinking it was msn's fault. Finally, I re-did
>it and yesterday it reverted again. Is it something I'm doing wrong, or is
>msn having problems with it? It's really aggravating, and it takes a long
>time to set up.
> TIA
> Joe Arnold
>


my msn