Viewing Images



Tony
07-09-2005, 11:04 PM
Hi all

Not sure if this is for here or somewhere else.

I have version 6.00 sp2 Internet Explorer.

When I edit my web site and publish it with Frontpage 2003 everything seems
fine.

If I view it in the preview everything shows up.

But if I launch Internet Explorer then view the page it dosen't show all the
updates ie images.

Yet if I view it on my brothers at his it shows all the images OK.

So it cannot be my hosting site that is the problem but my INTERNET EXPLORER.

Any suggestions welcome.

Thank You

PA Bear
07-09-2005, 11:04 PM
Is your brother also running WinXP SP2? Do both machines have all available
Windows Updates installed? Do both machines have identical settings in IE
Tools > Internet Options > Security > [zone in which the page is being
accessed]? Are both machines running the same firewall with identical
settings?
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-Windows (IE/OE) & Security

Tony wrote:
> Hi all
>
> Not sure if this is for here or somewhere else.
>
> I have version 6.00 sp2 Internet Explorer.
>
> When I edit my web site and publish it with Frontpage 2003 everything
> seems fine.
>
> If I view it in the preview everything shows up.
>
> But if I launch Internet Explorer then view the page it dosen't show all
> the updates ie images.
>
> Yet if I view it on my brothers at his it shows all the images OK.
>
> So it cannot be my hosting site that is the problem but my INTERNET
> EXPLORER.
>
> Any suggestions welcome.
>
> Thank You

Tony
07-09-2005, 11:04 PM
Good point will check when I go over next time.

Thanks for this.

Must be an easy answer?

Frank Saunders, MS-MVP IE/OE
07-09-2005, 11:04 PM
"Tony" <Tony@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:982A6C03-45AC-4D01-A267-7DC59535B91A@microsoft.com
> Hi all
>
> Not sure if this is for here or somewhere else.
>
> I have version 6.00 sp2 Internet Explorer.
>
> When I edit my web site and publish it with Frontpage 2003 everything
> seems
> fine.
>
> If I view it in the preview everything shows up.
>
> But if I launch Internet Explorer then view the page it dosen't show all
> the
> updates ie images.
>
> Yet if I view it on my brothers at his it shows all the images OK.
>
> So it cannot be my hosting site that is the problem but my INTERNET
> EXPLORER.
>
> Any suggestions welcome.
>
> Thank You

Tools | Internet Options
Click Settings in the Temporary Internet files section.
Is Every visit to the page selected?

--
Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
Please respond in Newsgroup only. Do not send email
http://www.fjsmjs.com
Protect your PC
http://www.microsoft.com./athome/security/protect/default.aspx
http://defendingyourmachine.blogspot.com/


Viewing Images