Frame of Explorer appears in SP2 and did not in SP1



oilagorra
07-09-2005, 10:03 PM
Why does the frame of Explorer appear in an html based webcast windows since
I upgraded to SP2 and did not in SP1?
Check http://www.pulso.com/aeu2004/ click on ENTRAR and choose any
presentation.

Also, if I run the webcast from a CD or my hard drive (in SP2) the frame
does not appear. Can I avoid the frame from showing?

Thanks a lot

Hans Le Roy
07-09-2005, 10:03 PM
Hi,

No, I don't think you can avoid that frame. It was put there by SP2 because
too many malicious websites presented windows that looked like Windows or
otherwise local messages.

Kind regards

Hans Le Roy
MS MVP Windows/IE-OE

"oilagorra" <oilagorra@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:375DC0D0-C83F-4C1B-88AC-C72954A46860@microsoft.com...
> Why does the frame of Explorer appear in an html based webcast windows
since
> I upgraded to SP2 and did not in SP1?
> Check http://www.pulso.com/aeu2004/ click on ENTRAR and choose any
> presentation.
>
> Also, if I run the webcast from a CD or my hard drive (in SP2) the frame
> does not appear. Can I avoid the frame from showing?
>
> Thanks a lot

oilagorra
07-09-2005, 10:04 PM
Thanks Hans. My Art Director is not gonna be happy with that. Her designs are
suppose to be clean of technology stuff.

What about the status bar? I have deselected it but it shows up.
You are positive about the frame, aren't you?

"Hans Le Roy" wrote:

> Hi,
>
> No, I don't think you can avoid that frame. It was put there by SP2 because
> too many malicious websites presented windows that looked like Windows or
> otherwise local messages.
>
> Kind regards
>
> Hans Le Roy
> MS MVP Windows/IE-OE
>
> "oilagorra" <oilagorra@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:375DC0D0-C83F-4C1B-88AC-C72954A46860@microsoft.com...
> > Why does the frame of Explorer appear in an html based webcast windows
> since
> > I upgraded to SP2 and did not in SP1?
> > Check http://www.pulso.com/aeu2004/ click on ENTRAR and choose any
> > presentation.
> >
> > Also, if I run the webcast from a CD or my hard drive (in SP2) the frame
> > does not appear. Can I avoid the frame from showing?
> >
> > Thanks a lot
>
>
>

Sandi - Microsoft MVP
07-09-2005, 10:04 PM
Sorry, but the status bar stays as well. Blame the malware/spyware
purveyors for these restrictions.

--

__________________________________________
Sandi's Site has changed - for instructions on how to
find old URLs, go here:
http://msmvps.com/spywaresucks/archive/2005/05/14/46971.aspx

Hyperlinks used to ensure advice is current
Sandi - Microsoft MVP since 1999
http://inetexplorer.mvps.org

Visit the Internet Explorer Community
http://www.microsoft.com/windows/ie/community/default.mspx

"oilagorra" <oilagorra@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:C3C6B15C-A0A4-4201-A513-94916C0808AA@microsoft.com...
> Thanks Hans. My Art Director is not gonna be happy with that. Her designs
> are
> suppose to be clean of technology stuff.
>
> What about the status bar? I have deselected it but it shows up.
> You are positive about the frame, aren't you?
>
> "Hans Le Roy" wrote:
>
>> Hi,
>>
>> No, I don't think you can avoid that frame. It was put there by SP2
>> because
>> too many malicious websites presented windows that looked like Windows or
>> otherwise local messages.
>>
>> Kind regards
>>
>> Hans Le Roy
>> MS MVP Windows/IE-OE
>>
>> "oilagorra" <oilagorra@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:375DC0D0-C83F-4C1B-88AC-C72954A46860@microsoft.com...
>> > Why does the frame of Explorer appear in an html based webcast windows
>> since
>> > I upgraded to SP2 and did not in SP1?
>> > Check http://www.pulso.com/aeu2004/ click on ENTRAR and choose any
>> > presentation.
>> >
>> > Also, if I run the webcast from a CD or my hard drive (in SP2) the
>> > frame
>> > does not appear. Can I avoid the frame from showing?
>> >
>> > Thanks a lot
>>
>>
>>


Frame of Explorer appears in SP2 and did not in SP1