IE Browser problem, help?



Titanl9
07-09-2005, 11:03 PM
Recently, when clicking any link in an e-mail, a
"locate Link Browser" window opens prior to I.E. and going to
the link. This never happened before.

Can someone direct me to a solution so that locate link browser
window does NOT open before I.E.?

Thanks in advance
Ti

PA Bear
07-09-2005, 11:03 PM
Checking for/Help with Hijackware
http://aumha.org/a/parasite.htm
http://aumha.org/a/quickfix.htm
http://aumha.net/viewtopic.php?t=5878
http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
http://inetexplorer.mvps.org/data/prevention.htm
http://inetexplorer.mvps.org/data/tshoot.htm
http://www.mvps.org/sramesh2k/Malware_Defence.htm
http://defendingyourmachine.blogspot.com/

--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-Windows (IE/OE) & Security

Titanl9 wrote:
> Recently, when clicking any link in an e-mail, a
> "locate Link Browser" window opens prior to I.E. and going to
> the link. This never happened before.
>
> Can someone direct me to a solution so that locate link browser
> window does NOT open before I.E.?
>
> Thanks in advance
> Ti

Vincent Xu
07-09-2005, 11:03 PM
Hi Titan,

Thank you for posting.

From your post, my understanding of this issue is: When you open a link
from an email, there will appear a "locate link browser". If this is not
correct, please feel free to let me know.

From your description, I am not sure that you open a link from Outlook or
from Outlook Express or other mail tools.

If this issue occurs in Outlook, base on my technology and research, it
should be caused by Outlook settings. In order to be best served, I suggest
that you should post your question to the newsgroup named
"microsoft.public.outlook.general". It will be more appropriate for your
question where you will get the most qualified pool of respondents. Thank
you for your understanding.

Thanks again for using Microsoft Newsgroups.

Have a nice day!

Best regards,

Vincent Xu
Microsoft Online Partner Support

When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
that others may learn and benefit from your issue.
=====================================================
Business-Critical Phone Support (BCPS) provides you with technical phone
support at no charge during critical LAN outages or "business down"
situations. This benefit is available 24 hours a day, 7 days a week to all
Microsoft technology partners in the United States and Canada.

This and other support options are available here:
BCPS:
https://partner.microsoft.com/US/technicalsupport/supportoverview/40010469
Others: https://partner.microsoft.com/US/technicalsupport/supportoverview/

If you are outside the United States, please visit our International
Support page: http://support.microsoft.com/common/international.aspx.
=====================================================
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.


--------------------
| Subject: IE Browser problem, help?
| From: Titanl9 <nospam@nospam.com>
| Message-ID: <Xns9654738765E38TitanLnine@207.46.248.16>
| User-Agent: Xnews/5.04.25
| X-No-Archive: yes
| Newsgroups: microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6.browser
| Date: Thu, 12 May 2005 11:21:25 -0700
| NNTP-Posting-Host: c-24-127-73-98.hsd1.ca.comcast.net 24.127.73.98
| Lines: 1
| Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFTNGP14.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6.browser:89694
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6.browser
|
| Recently, when clicking any link in an e-mail, a
| "locate Link Browser" window opens prior to I.E. and going to
| the link. This never happened before.
|
| Can someone direct me to a solution so that locate link browser
| window does NOT open before I.E.?
|
| Thanks in advance
| Ti
|


IE Browser problem, help?