Seleted images not appearing on sites



rkclark
07-09-2005, 11:03 PM
I'm running Windows XP w/SP2, IE6 w/encryption (I don't know what the
amount of encryption is) and SP2.

I wasn't having any problems on the Internet using IE6 until after I
installed/then uninstalled Firefox and Thunderbird and changed my
service provider to dialup (NetZero), then back to my cable modem
(Cheetah) provider. I believe it has something to do with NetZero and
I'm not sure why.

On web pages some images do not appear (only a red X in a box). On
other web pages, in areas where there might be an ad, it shows "this
page cannot be displayed". I've tried only one remedy and it didn't
work. How can I correct this problem?

One other thing, I haven't had any updates to Windows or IE since
February. When I go to the update website, it says it's set to
automatic update and that there's no new updates. I can't believe there
haven't been any updates since February. Have there been updates since
then?

Thanks in advance,
Kay

Added info - I'm running AVG, AdAware, ZoneAlarm, Spybot and Destroy
and Xoftsoft and CCleaner. Is that overkill? :-)


--
rkclark
------------------------------------------------------------------------
rkclark's Profile: http://www.iamnotageek.com/member.php?userid=12475
View this thread: http://www.iamnotageek.com/showthread.php?t=1819069440

Jon Kennedy
07-09-2005, 11:03 PM
Pictures Are Not Displayed on Web Sites in Internet Explorer
http://support.microsoft.com/?kbid=283807

If no joy, see this site for possible help:
http://inetexplorer.mvps.org/answers.htm#jpg_gif

--

Jon R. Kennedy
Charlotte, NC, USA
jkennedy2@carolina.rr.com

"rkclark" <rkclark.1ouwrj@no-mx.forums.iamnotageek.com> wrote in message
news:rkclark.1ouwrj@no-mx.forums.iamnotageek.com...
>
> I'm running Windows XP w/SP2, IE6 w/encryption (I don't know what the
> amount of encryption is) and SP2.
>
> I wasn't having any problems on the Internet using IE6 until after I
> installed/then uninstalled Firefox and Thunderbird and changed my
> service provider to dialup (NetZero), then back to my cable modem
> (Cheetah) provider. I believe it has something to do with NetZero and
> I'm not sure why.
>
> On web pages some images do not appear (only a red X in a box). On
> other web pages, in areas where there might be an ad, it shows "this
> page cannot be displayed". I've tried only one remedy and it didn't
> work. How can I correct this problem?
>
> One other thing, I haven't had any updates to Windows or IE since
> February. When I go to the update website, it says it's set to
> automatic update and that there's no new updates. I can't believe there
> haven't been any updates since February. Have there been updates since
> then?
>
> Thanks in advance,
> Kay
>
> Added info - I'm running AVG, AdAware, ZoneAlarm, Spybot and Destroy
> and Xoftsoft and CCleaner. Is that overkill? :-)
>
>
> --
> rkclark
> ------------------------------------------------------------------------
> rkclark's Profile: http://www.iamnotageek.com/member.php?userid=12475
> View this thread: http://www.iamnotageek.com/showthread.php?t=1819069440
>


Seleted images not appearing on sites