Re: Problem



PA Bear
07-09-2005, 11:02 PM
Check for Hijackware
http://aumha.org/a/parasite.htm
http://aumha.org/a/quickfix.htm
http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
http://inetexplorer.mvps.org/Darnit.htm
http://www.mvps.org/sramesh2k/Malware_Defence.htm
http://defendingyourmachine.blogspot.com/

--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-Windows (IE/OE) & Security

Jeremy Welch wrote:
> I cannot use the Actual IEXPLORE.EXE file to view websites but if I open
> up
> My Computer and type in the website address in there I can surf the
> internet
> fine. What do you think the problem is?
>
>
> I am running Windows XP Professional Service Pack 2.
>
> I have Microsoft Antispyware Installed, Grisoft Free Antivirus and I ran a
> Hijack This scan and even an ADAWARE scan...found a few things removed
> them,
> then when I reboot cannot use Internet Explorer. Any help is appreciated.

Jeremy Welch
07-09-2005, 11:03 PM
It was a winsock configuration problem, reinstalled it and now it works
fine. :)

"PA Bear" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
news:udjSqIdVFHA.2256@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> Check for Hijackware
> http://aumha.org/a/parasite.htm
> http://aumha.org/a/quickfix.htm
> http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
> http://inetexplorer.mvps.org/Darnit.htm
> http://www.mvps.org/sramesh2k/Malware_Defence.htm
> http://defendingyourmachine.blogspot.com/
>
> --
> ~Robear Dyer (PA Bear)
> MS MVP-Windows (IE/OE) & Security
>
> Jeremy Welch wrote:
> > I cannot use the Actual IEXPLORE.EXE file to view websites but if I open
> > up
> > My Computer and type in the website address in there I can surf the
> > internet
> > fine. What do you think the problem is?
> >
> >
> > I am running Windows XP Professional Service Pack 2.
> >
> > I have Microsoft Antispyware Installed, Grisoft Free Antivirus and I ran
a
> > Hijack This scan and even an ADAWARE scan...found a few things removed
> > them,
> > then when I reboot cannot use Internet Explorer. Any help is
appreciated.
>

PA Bear
07-09-2005, 11:03 PM
Good!

Now, find the hijacker that caused the problem.
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-Windows (IE/OE) & Security


Jeremy Welch wrote:
> It was a winsock configuration problem, reinstalled it and now it works
> fine. :)
>
> "PA Bear" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
> news:udjSqIdVFHA.2256@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> > Check for Hijackware
> > http://aumha.org/a/parasite.htm
> > http://aumha.org/a/quickfix.htm
> > http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
> > http://inetexplorer.mvps.org/Darnit.htm
> > http://www.mvps.org/sramesh2k/Malware_Defence.htm
> > http://defendingyourmachine.blogspot.com/
> >
> > --
> > ~Robear Dyer (PA Bear)
> > MS MVP-Windows (IE/OE) & Security
> >
> > Jeremy Welch wrote:
> > > I cannot use the Actual IEXPLORE.EXE file to view websites but if I
> > > open up
> > > My Computer and type in the website address in there I can surf the
> > > internet
> > > fine. What do you think the problem is?
> > >
> > >
> > > I am running Windows XP Professional Service Pack 2.
> > >
> > > I have Microsoft Antispyware Installed, Grisoft Free Antivirus and I
> > > ran a Hijack This scan and even an ADAWARE scan...found a few things
> > > removed them,
> > > then when I reboot cannot use Internet Explorer. Any help is
> > > appreciated.


Re: Problem