WinMX problem



reploidhunter
07-09-2005, 10:53 PM
everytime i try to download somethin off winmx (a seperate file sharing
program), it always says waiting for connection, then never actualy connects.

I think its something to do with my connection, but i am unsure what.

please help

Black Bevens

Byte
07-09-2005, 10:53 PM
The website is probably overloaded at the time you are trying to connect.
Especially if you are using dial-up. Try at a later time like early morning
or
late nights on weekdays you shouldn't have any problems.
--
Windows Beta Tester and
Programmer WNP


"reploidhunter" wrote:

> everytime i try to download somethin off winmx (a seperate file sharing
> program), it always says waiting for connection, then never actualy connects.
>
> I think its something to do with my connection, but i am unsure what.
>
> please help
>
> Black Bevens

Paul
07-09-2005, 10:53 PM
Do you have a software filewall blocking outgoing. Or a hardware filewall
doing the same thing.....

"reploidhunter" <reploidhunter@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:A56D8EBF-C7E0-43B3-A70E-63FF0E645583@microsoft.com...
> everytime i try to download somethin off winmx (a seperate file sharing
> program), it always says waiting for connection, then never actualy
> connects.
>
> I think its something to do with my connection, but i am unsure what.
>
> please help
>
> Black Bevens

Byte
07-09-2005, 10:53 PM
Paul, appreciate your comment, but if you are going to help, use the proper
term of the app or feature to which you are referring to avoid confusion.
It is FIREWALL, not "filewall".
--
Some days you're the windshield,
some days you're the bug.


"Paul" wrote:

> Do you have a software filewall blocking outgoing. Or a hardware filewall
> doing the same thing.....
>
> "reploidhunter" <reploidhunter@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:A56D8EBF-C7E0-43B3-A70E-63FF0E645583@microsoft.com...
> > everytime i try to download somethin off winmx (a seperate file sharing
> > program), it always says waiting for connection, then never actualy
> > connects.
> >
> > I think its something to do with my connection, but i am unsure what.
> >
> > please help
> >
> > Black Bevens
>
>
>


WinMX problem