Rebooting remote desktop



Jordan Bayazit
07-10-2005, 11:34 AM
Is it possible to reboot the remote desktop with xp pro?

Shenan Stanley
07-10-2005, 11:34 AM
Jordan Bayazit wrote:
> Is it possible to reboot the remote desktop with xp pro?

Yes.

--
Shenan Stanley
MS-MVP
--
How To Ask Questions The Smart Way
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

Shenan Stanley
07-10-2005, 11:34 AM
Jordan Bayazit wrote:
> Is it possible to reboot the remote desktop with xp pro?

Shenan Stanley wrote:
> Yes.

With the remote desktop full screened, press CTRL+ALT+END. This gives you
the CTRL+ALT+DEL options on the remote machine.
Other options include the command line "shutdown" command with the -r switch
or Sysinternals' tool for shutting down a remote system.

--
Shenan Stanley
MS-MVP
--
How To Ask Questions The Smart Way
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

Jeffrey Randow (MVP)
07-10-2005, 11:34 AM
Also tsshutdn...
http://support.microsoft.com/?kbid=320188
---
Jeffrey Randow (Windows Networking MVP)
jeffreyr-support@remotenetworktechnology.com
http://www.networkblog.net (My Networking Blog)
http://www.remotenetworktechnology.com (Support Site)

On Sat, 9 Jul 2005 22:39:01 -0500, "Shenan Stanley"
<newshelper@gmail.com> wrote:

>Jordan Bayazit wrote:
>> Is it possible to reboot the remote desktop with xp pro?
>
>Shenan Stanley wrote:
>> Yes.
>
>With the remote desktop full screened, press CTRL+ALT+END. This gives you
>the CTRL+ALT+DEL options on the remote machine.
>Other options include the command line "shutdown" command with the -r switch
>or Sysinternals' tool for shutting down a remote system.
>
>--
>Shenan Stanley
> MS-MVP


Rebooting remote desktop