Sysprep Error: An error occured while trying to update your regist



RonB
07-10-2005, 03:15 AM
The remainder of the message is: Unable to coninue.

Then, after clicking OK: Reseal machine failed !

Sysprep version 2.0 on an XP SP2 new build, trying to get a baseline image
created.
The HAL of the machine is an MP. This also happened on a UP machine.

I have the same image on an ACPI/laptop that did not have this error.

We have the mass storage entry in sysprep.inf, and run:
sysprep -reseal -mini

Then-the above error shows up. Any ideas ??

Darrell Gorter[MSFT]
07-10-2005, 03:15 AM
Hello Ron,
This can occur when there are errors in the massstorage section of the
sysprep.inf.
One of the entries isn't correct or doesn't match.
Either the path is wrong or the PnP ID is wrong in most cases.
Thanks,
Darrell Gorter[MSFT]

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights
--------------------
>Thread-Topic: Sysprep Error: An error occured while trying to update your
regist
>thread-index: AcVX+JkMGBuOAn1iSVKCAEQvOjRGrg==
>X-WBNR-Posting-Host: 158.4.56.6
>From: "=?Utf-8?B?Um9uQg==?=" <RonB@discussions.microsoft.com>
>Subject: Sysprep Error: An error occured while trying to update your regist
>Date: Fri, 13 May 2005 13:16:08 -0700
>Lines: 14
>Message-ID: <AA2CE8CC-C81F-46FF-90DE-8D39011E48DD@microsoft.com>
>MIME-Version: 1.0
>Content-Type: text/plain;
> charset="Utf-8"
>Content-Transfer-Encoding: 7bit
>X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
>Content-Class: urn:content-classes:message
>Importance: normal
>Priority: normal
>X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.0
>Newsgroups: microsoft.public.windowsxp.setup_deployment
>NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA03.phx.gbl 10.40.2.250
>Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGXA03.phx.gbl
>Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.windowsxp.setup_deployment:31254
>X-Tomcat-NG: microsoft.public.windowsxp.setup_deployment
>
>The remainder of the message is: Unable to coninue.
>
>Then, after clicking OK: Reseal machine failed !
>
>Sysprep version 2.0 on an XP SP2 new build, trying to get a baseline image
>created.
>The HAL of the machine is an MP. This also happened on a UP machine.
>
>I have the same image on an ACPI/laptop that did not have this error.
>
>We have the mass storage entry in sysprep.inf, and run:
>sysprep -reseal -mini
>
>Then-the above error shows up. Any ideas ??
>


Sysprep Error: An error occured while trying to update your regist