Regional Settings not applied.



Tony Gardner
07-10-2005, 02:15 AM
Hi All,

I have a slipstreamed XP SP2 build that I create with the following
unattend. The problem is that the regional settings don't appear to take.
I have tried different iterations of the regional settings to no avail. I
just keep getting the US regional settings.

Appreciate any help.

I have used the following cmd

rundll32 shell32,Control_RunDLL intl.cpl,,/f:
C:\Windows\System32\$winnt$.inf

post build but it only applies to the current user.


;Unattend=1.1
;Asset=#ASSET#
[Data]
AutoPartition=1
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"
AutomaticUpdates="yes"
[Unattended]
UnattendMode=FullUnattended
OemSkipEula=Yes
OemPreinstall=Yes
OEMPnPDriversPath="WINDOWS\EPC\DRIVERS\000;WINDOWS\EPC\DRIVERS\001;WINDOWS\EPC\DRIVERS\002;WINDOWS\EPC\DRIVERS\003"
DriverSigningPolicy=Ignore
oemfilespath="..\$oem$"
TargetPath=\WINDOWS
Repartition=Yes
FileSystem = ConvertNTFS
DisableDynamicUpdates=Yes
Hibernation = 0
CrashDumpSetting = 0

[GuiUnattended]
AdminPassword=test
EncryptedAdminPassword=No
AutoLogon=Yes
AutoLogonCount=2
OEMSkipRegional=1
TimeZone=290
OemSkipWelcome=1
[Display]
Xresolution=1024
YResolution=768
AutoConfirm=1
[UserData]
ProductKey=**************
FullName="XP Build"
OrgName="XP Build"
ComputerName="#CNAME#"
[RegionalSettings]
LanguageGroup="1"
Language = "00001409"
SystemLocale="00001409"
UserLocale="00001409"
InputLocale="1409:00000409"
[TapiLocation]
CountryCode=64
Dialing=Tone
AreaCode=4
LongDistanceAccess="1"
[GuiRunOnce]
Command0="cscript c:\platinum.vbs"
[Components]
msmsgs=off
msnexplr=off
freecell=off
hearts=off
minesweeper=off
pinball=off
solitaire=off
spider=off
zonegames=off
Fax=off
media_clips=off
oeaccess=off
wmaccess=off
WMPOCM = On
[Shell]
DefaultStartPanelOff = Yes
DefaultThemesOff = Yes
[Identification]
DomainAdmin = "#USER#"
DomainAdminPassword = "#PWD#"
JoinDomain = "#DOMAIN#"

[Networking]
InstallDefaultComponents=No
[NetAdapters]
Adapter1=params.Adapter1
[params.Adapter1]
INFID=*
[NetProtocols]
MS_TCPIP=params.MS_TCPIP
[params.MS_TCPIP]
DNS=Yes
UseDomainNameDevolution=No
EnableLMHosts=No
AdapterSections=params.MS_TCPIP.Adapter1
[params.MS_TCPIP.Adapter1]
SpecificTo=Adapter1
DHCP=Yes
WINS=No
NetBIOSOptions=0


Regional Settings not applied.