RE: Windows Messenger 5.1 and 5.0 problem



AndrewB
07-09-2005, 10:48 PM
I have the same problem except is only seems to be happening on window 2000
computers. I am using an XP Prof pc and havent had signing in or signing out
problems of the .net network.

"webcool" wrote:

> We just deployed (Live Communication Server) LCS on our network, and we want
> several users to access the .NET Service and of course the SIP service. We
> installed Windows Messenger 5.1 and everything worked fine. But we have the
> problem that when users are connecting to the .NET Service, it keeps signing
> them out. Maybe a couple of time each half an hour. I installed the server
> outside the company and WM 5.1 worked fine. I also turned off the LCS Server
> inside the network but it didn't wored either. We were using MSN Messenger
> with no problem at all. Does anyone here had this problem before? It's really
> awkward.
>
> It's not the client because it work outside the company
> It's not LCS because we shut it down for testing and the problem persisted.
> It's not the routers or firewalls because WM 5.1 actually signs in, and the
> MSN Messenger worked perfectly.
> It's not the version, because i even tried using WM 5.0, and we also have
> the problem.
>
> I discovered that in my case, when i left the WM windows for lets say, 10
> minutes and then try to write something, it signs me out. So the window get
> like gray. And i have to sign in again.
>
> I would really appreciate any help.


RE: Windows Messenger 5.1 and 5.0 problem