Only administrator ?



~Krunal
07-10-2005, 03:02 AM
hi,
i'm having winxp spII pro.
i have tried install LG USB Modem on machine but it shows that only
administrator can install it...
before updating to winxp spII clean istallation, i have successfully
installed it on my pc..

i have only single account on my machine, and that is of adminstrator
type..,
why the said message come,, i couldn't understand it....

what could be problem..
how to change my account to other type... of see all available account
types...

thankX in Advance
krunal

T. Waters
07-10-2005, 03:02 AM
~Krunal, let's begin at the beginning. Some questions:
1. When you go into Control Panel - User Accounts, does it say "Computer
Administrator" next to your name?
2. What was your recent Update? Did you go from XP Pro to XP Pro SP2?

~Krunal wrote:
> hi,
> i'm having winxp spII pro.
> i have tried install LG USB Modem on machine but it shows that only
> administrator can install it...
> before updating to winxp spII clean istallation, i have successfully
> installed it on my pc..
>
> i have only single account on my machine, and that is of adminstrator
> type..,
> why the said message come,, i couldn't understand it....
>
> what could be problem..
> how to change my account to other type... of see all available account
> types...
>
> thankX in Advance
> krunal

~Krunal
07-10-2005, 03:03 AM
Yes it shows that,.. computer administrator..

I have winxp pro sp2 clean installation...
thankx

"T. Waters" <@$%$%#^@jdjgkl.com> wrote in message
news:eZCKb9ZWFHA.1152@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
> ~Krunal, let's begin at the beginning. Some questions:
> 1. When you go into Control Panel - User Accounts, does it say "Computer
> Administrator" next to your name?
> 2. What was your recent Update? Did you go from XP Pro to XP Pro SP2?
>
> ~Krunal wrote:
>> hi,
>> i'm having winxp spII pro.
>> i have tried install LG USB Modem on machine but it shows that only
>> administrator can install it...
>> before updating to winxp spII clean istallation, i have successfully
>> installed it on my pc..
>>
>> i have only single account on my machine, and that is of adminstrator
>> type..,
>> why the said message come,, i couldn't understand it....
>>
>> what could be problem..
>> how to change my account to other type... of see all available account
>> types...
>>
>> thankX in Advance
>> krunal
>
>
>


Only administrator ?