mircophone



jean
07-10-2005, 02:45 AM
my mike works but not on my computer(it use to)but the imformation says
everything is up and running but still cannot get it to work,if i plug it in
the hole on the modem or the hole on the moniter itself it still dont
work.speakers do thank god
--
jeannie

Mike Hall \(MS-MVP\)
07-10-2005, 02:45 AM
Jean

Do you have a program running that enables use of a microphone?..

--
Mike Hall
MVP - Windows Shell/User
http://dts-l.org/goodpost.htm





"jean" <jean@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B6E0ABBE-134C-4E53-9124-53533E7E3C37@microsoft.com...
> my mike works but not on my computer(it use to)but the imformation says
> everything is up and running but still cannot get it to work,if i plug it
> in
> the hole on the modem or the hole on the moniter itself it still dont
> work.speakers do thank god
> --
> jeannie

jean
07-10-2005, 02:45 AM
when i go onto msn messenager i want to talk to my friend in germany and
family here in england, i have a webcam and a seprated microphone which i
use. like i said i used to beable to use it but now all of a sudden it
doesn't want to work ( and just when my friend has got there microphone up
and running) i have done all the test and it says every thing is alright
until i do a volmue and voice check,the wizard say it can't detect anything
please make sure it is plugged in and switched on..... and it is.the hole in
which i plug in the mike seems a bit loose could that be the problem?? mine
you i did open up the caseing last night and cleaned all the dust and fluff
away but i could not thighten up the hole thingy ( sorry not sure what it's
called)
sorry again to go on but if it's not one thing wrong it's another, please
when and if you reply can you write in simple english
yours again jean matthews
--
jeannie


"Mike Hall (MS-MVP)" wrote:

> Jean
>
> Do you have a program running that enables use of a microphone?..
>
> --
> Mike Hall
> MVP - Windows Shell/User
> http://dts-l.org/goodpost.htm
>
>
>
>
>
> "jean" <jean@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:B6E0ABBE-134C-4E53-9124-53533E7E3C37@microsoft.com...
> > my mike works but not on my computer(it use to)but the imformation says
> > everything is up and running but still cannot get it to work,if i plug it
> > in
> > the hole on the modem or the hole on the moniter itself it still dont
> > work.speakers do thank god
> > --
> > jeannie
>
>
>

Jack
07-10-2005, 02:45 AM
The Mic has to be plugged into the Mic port on the sound card, not the
modem.
Look for 3 holes on the computer back and plug the mic into the red one.

"jean" <jean@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B6E0ABBE-134C-4E53-9124-53533E7E3C37@microsoft.com...
> my mike works but not on my computer(it use to)but the imformation says
> everything is up and running but still cannot get it to work,if i plug it
> in
> the hole on the modem or the hole on the moniter itself it still dont
> work.speakers do thank god
> --
> jeannie

jean
07-10-2005, 02:45 AM
thank you so much i was just about to order a new computer,so you have saved
me hundreds of pounds,(which i can't afford to start with anyway)
thank you again all the best from jean matthews xxxx
--
jeannie


"Jack" wrote:

> The Mic has to be plugged into the Mic port on the sound card, not the
> modem.
> Look for 3 holes on the computer back and plug the mic into the red one.
>
> "jean" <jean@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:B6E0ABBE-134C-4E53-9124-53533E7E3C37@microsoft.com...
> > my mike works but not on my computer(it use to)but the imformation says
> > everything is up and running but still cannot get it to work,if i plug it
> > in
> > the hole on the modem or the hole on the moniter itself it still dont
> > work.speakers do thank god
> > --
> > jeannie
>
>
>


mircophone