error 633 and DUN



aarchie
07-10-2005, 01:43 AM
I have searched the web for solutions to what seems to be a common error,
but have had no luck.

Symptom. After establishing a Broadband connection on my laptop, I have
found the error message immediately upon trying to use my dial up
connection. Says the modem is in use and will not connect. There is no fax
program, no bluetooth, and no other device is being used.

Several TS websites have similar posts and notes refer to this being an OS
(SP2) issue which MS needs to address. I sent my pc back twice for repairs
after hours and much struggling with this. Upon returning my flatlined pc to
me (what else would you expect), the DUN works beautufully. However once I
establish the Broadband connection at work, upon returning home, the dial up
is dead error 633 again.

Is there a solution short of reinstalling the OS ( with all of the obvious
drawbacks of lost dataa, time etc) which anyone there can provide? A Bit
frustrated and in need of help/

aarchie

Mary Sauer
07-10-2005, 01:43 AM
Error Message "Error 633" When Starting Broadband Connection
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279658
Error Message: Error 633 Modem Is Already in Use
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324760
Resources for troubleshooting modem problems in Windows XP
http://support.microsoft.com/kb/308022/EN-US/
--
Mary Sauer MSFT MVP
http://office.microsoft.com/
http://msauer.mvps.org/
news://msnews.microsoft.com
"aarchie" <aarchie@dreamhomenewmexico.com> wrote in message
news:42d0131d$1@nntp.zianet.com...
>I have searched the web for solutions to what seems to be a common error, but have
>had no luck.
>
> Symptom. After establishing a Broadband connection on my laptop, I have found the
> error message immediately upon trying to use my dial up connection. Says the modem
> is in use and will not connect. There is no fax program, no bluetooth, and no other
> device is being used.
>
> Several TS websites have similar posts and notes refer to this being an OS (SP2)
> issue which MS needs to address. I sent my pc back twice for repairs after hours
> and much struggling with this. Upon returning my flatlined pc to me (what else
> would you expect), the DUN works beautufully. However once I establish the
> Broadband connection at work, upon returning home, the dial up is dead error 633
> again.
>
> Is there a solution short of reinstalling the OS ( with all of the obvious
> drawbacks of lost dataa, time etc) which anyone there can provide? A Bit frustrated
> and in need of help/
>
> aarchie
>
>
>


error 633 and DUN