problem connecting to just one website



Ruth
07-10-2005, 02:41 AM
Hi -

For the past three days I've been unable to connect to the www.hallmark.com
website. I also can't reach it through google's cache. I've tried pinging
the IP address, and I get a 'net unaccessible' error message.

The problem doesn't seem to be with my browser (I've tried to access via IE
and Firefox).

If anyone has any suggestions for what I should do to solve this problem,
please respond. I can reach the site via my laptop, so the problem would
seem to be some setting on this computer. But I can't begin to imagine what
the setting is that might have been changed in the last three days and that
would just affect access to this one site.

Thanks.

Ted Zieglar
07-10-2005, 02:41 AM
Are you using your Hosts file to control your browsing, or have you
installed filtering software which uses the Hosts file?

--
Ted Zieglar
"You can do it if you try."

"Ruth" <Ruth@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:56A1D68E-D00C-4402-AD9F-06E7002EABEF@microsoft.com...
> Hi -
>
> For the past three days I've been unable to connect to the
www.hallmark.com
> website. I also can't reach it through google's cache. I've tried
pinging
> the IP address, and I get a 'net unaccessible' error message.
>
> The problem doesn't seem to be with my browser (I've tried to access via
IE
> and Firefox).
>
> If anyone has any suggestions for what I should do to solve this problem,
> please respond. I can reach the site via my laptop, so the problem would
> seem to be some setting on this computer. But I can't begin to imagine
what
> the setting is that might have been changed in the last three days and
that
> would just affect access to this one site.
>
> Thanks.

Ruth
07-10-2005, 02:42 AM
Not that I'm aware of (and I assume that I'd be aware of this) -- but I've
already checked the Hosts file, and the only IP address is my desktop.

"Ted Zieglar" wrote:

> Are you using your Hosts file to control your browsing, or have you
> installed filtering software which uses the Hosts file?
>
> --
> Ted Zieglar
> "You can do it if you try."
>
> "Ruth" <Ruth@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:56A1D68E-D00C-4402-AD9F-06E7002EABEF@microsoft.com...
> > Hi -
> >
> > For the past three days I've been unable to connect to the
> www.hallmark.com
> > website. I also can't reach it through google's cache. I've tried
> pinging
> > the IP address, and I get a 'net unaccessible' error message.
> >
> > The problem doesn't seem to be with my browser (I've tried to access via
> IE
> > and Firefox).
> >
> > If anyone has any suggestions for what I should do to solve this problem,
> > please respond. I can reach the site via my laptop, so the problem would
> > seem to be some setting on this computer. But I can't begin to imagine
> what
> > the setting is that might have been changed in the last three days and
> that
> > would just affect access to this one site.
> >
> > Thanks.
>
>
>

Ruth
07-10-2005, 02:42 AM
Okay -- I've actually solved the problem, but now I'm curious as to why this
solved it.

My desktop setup is a laptop, and I have everything plugged through a
docking station. I just shifted my modem cable from the dock to the actual
machine -- voila, problem solved. I thought of doing this before, but it
seemed to me that if the relay was the problem more than one website would be
affected. Maybe the hallmark site has a special thing that prevents this
kind of relaying, because the site is very popup/plugin intense.

Ideas?

"Ruth" wrote:

> Hi -
>
> For the past three days I've been unable to connect to the www.hallmark.com
> website. I also can't reach it through google's cache. I've tried pinging
> the IP address, and I get a 'net unaccessible' error message.
>
> The problem doesn't seem to be with my browser (I've tried to access via IE
> and Firefox).
>
> If anyone has any suggestions for what I should do to solve this problem,
> please respond. I can reach the site via my laptop, so the problem would
> seem to be some setting on this computer. But I can't begin to imagine what
> the setting is that might have been changed in the last three days and that
> would just affect access to this one site.
>
> Thanks.


problem connecting to just one website