"My Pictures" folder, thumnails loading weird....



Ladytrae
07-10-2005, 02:37 AM
Please Can Someone Help Me??? When I go into "My Docs", "My Pics"
it takes so long for my thumbnails to come up. When they do they are
half the size they should be and very pixelized. Now if I should try
and scroll down while they are loading the screen freezes up and
everything is mixed together. When the computer finaly catches up I
can refresh and the pictures are normal. The pictures that are toward
the bottom of the screen out of view come up the same weird way until
refreshed. My programs run fine, internet is fine, just inside wind
xp. I installed the new Power Desk Pro 6 and its worse. I get error
reports evrytime I run it. With the problem said let me give you some
of my operating info: emachine T2482 AMD Athlon X 2400+ 2.00GHz,
736RAM from Crucial.com and memtest86 runs clean. Wind XP SP2, Zone
Alarm, Up 2 date virus portech, regularly check for spyware, reg
scrub, Ccleaner and the disk clean ups and defraged. All come back
good, no problems. I hope I have provided enough info that maybe
someone could help. This is the 3rd forum Ive turned to for help. This
is starting to drive me nutts....Any suggestions will greatly
appretiated. If anymore info is needed, please let me know. Thanks, LT

--
Posted using the http://www.windowsforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.windowsforumz.com/Help---Support-quot-Pictures-quot-folder-thumnails-loading-weird-ftopict552189.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.windowsforumz.com/eform.php?p=1750201

Bill McCartney
07-10-2005, 02:37 AM
Ladytrae wrote:
> Please Can Someone Help Me??? When I go into "My Docs", "My Pics"
> it takes so long for my thumbnails to come up. When they do they are
> half the size they should be and very pixelized. Now if I should try
> and scroll down while they are loading the screen freezes up and
> everything is mixed together. When the computer finaly catches up I
> can refresh and the pictures are normal. The pictures that are toward
> the bottom of the screen out of view come up the same weird way until
> refreshed. My programs run fine, internet is fine, just inside wind
> xp. I installed the new Power Desk Pro 6 and its worse. I get error
> reports evrytime I run it. With the problem said let me give you some
> of my operating info: emachine T2482 AMD Athlon X 2400+ 2.00GHz,
> 736RAM from Crucial.com and memtest86 runs clean. Wind XP SP2, Zone
> Alarm, Up 2 date virus portech, regularly check for spyware, reg
> scrub, Ccleaner and the disk clean ups and defraged. All come back
> good, no problems. I hope I have provided enough info that maybe
> someone could help. This is the 3rd forum Ive turned to for help. This
> is starting to drive me nutts....Any suggestions will greatly
> appretiated. If anymore info is needed, please let me know. Thanks, LT
>

Sounds like the CPU is cycling at 100%. Load TaskManager (ctrl/alt/del)
and then try to load the Thumbnails in MyPics. See if maybe an Antivirus
prog or something else is eating the system power. it really doesn't
matter how much power you have in CPU or Ram. Some AV progs will eat
every cycle they can get and kill the sys until finished.

--
Bill McCartney
Union City, Georgia

E-mail rot 13ed
ovyyzppg@oryyfbhgu.arg
admin@emarketersamerica.org < this is here for the e-mail bots.


"My Pictures" folder, thumnails loading weird....