Start up problem



pkim008
07-10-2005, 01:30 AM
I have a Compaq 6010 US / AMD Athlon / 1.4Ghz that all of a sudden had no
sound and then, it stopped booting up. The power lights come on but there is
no video feed to the monitor. I've checked the monitor and it seems fine.
Any suggestions?

Byte
07-10-2005, 01:30 AM
How to Perform a Windows XP Repair Install
http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
--
Some days you're the windshield,
some days you're the bug.


"pkim008" wrote:

> I have a Compaq 6010 US / AMD Athlon / 1.4Ghz that all of a sudden had no
> sound and then, it stopped booting up. The power lights come on but there is
> no video feed to the monitor. I've checked the monitor and it seems fine.
> Any suggestions?

pkim008
07-10-2005, 01:31 AM
i tried using this approach but since there is no video feed, nothing is
showing up on the screen. any other suggestions? probably video card and/or
motherboard needs to be replaced?

"Byte" wrote:

> How to Perform a Windows XP Repair Install
> http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
> --
> Some days you're the windshield,
> some days you're the bug.
>
>
> "pkim008" wrote:
>
> > I have a Compaq 6010 US / AMD Athlon / 1.4Ghz that all of a sudden had no
> > sound and then, it stopped booting up. The power lights come on but there is
> > no video feed to the monitor. I've checked the monitor and it seems fine.
> > Any suggestions?

pkim008
07-10-2005, 01:31 AM
i've tried this approach. but since there is no video feed, the screen is
blank. probably the video card and/or the motherboard needs to be replaced?
any other suggestions?

"Byte" wrote:

> How to Perform a Windows XP Repair Install
> http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
> --
> Some days you're the windshield,
> some days you're the bug.
>
>
> "pkim008" wrote:
>
> > I have a Compaq 6010 US / AMD Athlon / 1.4Ghz that all of a sudden had no
> > sound and then, it stopped booting up. The power lights come on but there is
> > no video feed to the monitor. I've checked the monitor and it seems fine.
> > Any suggestions?


Start up problem