Device not recognised after SP2



Carole UK
07-10-2005, 02:26 AM
Hi there,

I'm helping a friend with his PC - he installed SP2 recently from a disk and
everything seemed fine except that his memory stick (which he keeps all his
data on) 'disappeared'. No error messages - you just couldn't see it at all.
I did a restore to remove SP2 and it reappeared again.
I'd like to get him onto SP2 eventually - can you explain what's happening
here please ? Thanks.
--
carole UK

Mark L. Ferguson
07-10-2005, 02:27 AM
Go to Start/Run, and type DEVMGMT.MSC , highlight the USB Hub devices, Action menu, "Uninstall", then restart Windows, to find the
device drivers again automatically.

--
Mark L. Ferguson
FAQ for Windows Antispy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
"Carole UK" <CaroleUK@discussions.microsoft.com> wrote in message news:E495899E-266E-4951-8620-DBD2B1EF1A94@microsoft.com...
> Hi there,
>
> I'm helping a friend with his PC - he installed SP2 recently from a disk and
> everything seemed fine except that his memory stick (which he keeps all his
> data on) 'disappeared'. No error messages - you just couldn't see it at all.
> I did a restore to remove SP2 and it reappeared again.
> I'd like to get him onto SP2 eventually - can you explain what's happening
> here please ? Thanks.
> --
> carole UK

Treeman
07-10-2005, 02:27 AM
Mark ,
You didn't tell her to do that after the SP2 install. (grin)
"can you explain what's happening here please"
I'd like to know also, why is this enumeration problem coming up after
the install of SP2?
Thanks,
Treeman


--
Treeman


------------------------------------------------------------------------
Treeman's Profile: http://www.msusenet.com/member.php?userid=1260
View this thread: http://www.msusenet.com/t-1870541230

Mark L. Ferguson
07-10-2005, 02:27 AM
sp2 put in a driver that doesn't work on that system. There is only one fix for an incompatible driver. Get a better one.

--
Mark L. Ferguson
FAQ for Windows Antispy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
"Treeman" <Treeman.1qs7gy@no-mx.msusenet.com> wrote in message news:Treeman.1qs7gy@no-mx.msusenet.com...
>
> Mark ,
> You didn't tell her to do that after the SP2 install. (grin)
> "can you explain what's happening here please"
> I'd like to know also, why is this enumeration problem coming up after
> the install of SP2?
> Thanks,
> Treeman
>
>
> --
> Treeman
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
> Treeman's Profile: http://www.msusenet.com/member.php?userid=1260
> View this thread: http://www.msusenet.com/t-1870541230
>


Device not recognised after SP2