XP Start-up



Mark
07-10-2005, 01:25 AM
I have a weird situation going on with my PC. I shut the PC all the way
down and it shuts off completely, about three minutes later it will start
back up by itself. I have disabled Wake on LAN and Magic Packet Wakeup on
the NIC card, but it still will startup....any suggestions? Also I am not
hooked to a PXE server either...just a broadband modem to adelphia.

Thanks,
Mark

uuk
07-10-2005, 01:27 AM
Do you disable wake on lan etc. in the cmos?


"Mark" <mschal@adelphia.net> wrote in message
news:hdydnf9dV-Yeii3fRVn-2Q@adelphia.com...
>I have a weird situation going on with my PC. I shut the PC all the way
> down and it shuts off completely, about three minutes later it will start
> back up by itself. I have disabled Wake on LAN and Magic Packet Wakeup on
> the NIC card, but it still will startup....any suggestions? Also I am not
> hooked to a PXE server either...just a broadband modem to adelphia.
>
> Thanks,
> Mark
>
>

Mark
07-10-2005, 01:27 AM
"uuk" <sd@kj.net> wrote in message
news:%233%23olg3cFHA.4040@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> Do you disable wake on lan etc. in the cmos?
>
>
> "Mark" <mschal@adelphia.net> wrote in message
> news:hdydnf9dV-Yeii3fRVn-2Q@adelphia.com...
>>I have a weird situation going on with my PC. I shut the PC all the way
>> down and it shuts off completely, about three minutes later it will start
>> back up by itself. I have disabled Wake on LAN and Magic Packet Wakeup
>> on
>> the NIC card, but it still will startup....any suggestions? Also I am
>> not
>> hooked to a PXE server either...just a broadband modem to adelphia.
>>
>> Thanks,
>> Mark
>>
>>
>
>
I figured it out....I disabled the "PME Enabled" on the NIC card and
everything works fine.


XP Start-up