Re: search prefix in TweakUI for Windows XP no longer works



olee
07-10-2005, 01:24 AM
It might be that some malware hijacked the google.com in your machine to
yoogle.com. The simplest I can think of is a new line in your Hosts
file. Browse with Google for more info on the Hosts file.

Xplorer Wrote:
> It still doesn't work. I get the same error messages "the page cannot
> be
> displayed" "cannot find server" or "DNS error"
>
> I also discovered I cannot start sfc /scannow, even if i'm logged in
> as
> administrator.
>
>
>
> "Kelly" <kelly@mvps.org> wrote in message
> news:uTmDQcIZDHA.2344@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
> > Hi Frankie,
> >
> > Check your settings here: Start/Run/Regedit
> >
> > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchUrl\g\
> > itemtype = "REG_SZ"
> > "http://www.google.com/search?q=%s"
> >
> > My scripts:
> >
> > addressgoogle.vbs - To use, type in: g followed by a space then the
> search
> > term.
> >
> > kbgoogle.vbs - To use type, in: gk followed by a space then Q and
> then
> > number.
> >
> > searchgkb.reg - To use type, in: gkb followed by a space then enter
> the
> > search term.
> >
> > searchgtn.reg - To use type, in: gtn followed by a space then enter
> the
> > search term.
> >
> > Search Google Address Bar , Q#'s , MS-KB , TechNet (Line 65)
> > http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
> >
> > --
> > All the Best,
> > Kelly
> >
> > MS-MVP Win98/XP
> > [AE-Windows® XP]
> >
> > Troubleshooting Windows XP
> > http://www.kellys-korner-xp.com
> > http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm
> > http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
> >
> > Top 10 Frequently Asked Questions and Answers
> > http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm
> >
> >
> > "Xplorer" <fvfernandezmd@hotmail.com> wrote in message
> > news:%23JMGjTIZDHA.1128@tk2msftngp13.phx.gbl...
> > > I don't know what happened but the Search Prefix feature of
> TweakUI,
> under
> > > the Internet Explorer submenu no longer works. I configured the
> prefix
> "g"
> > > to start google whenever I would type "g <search string>" at the
> address
> > > box. It used to work perfectly. Now I get cannot find server error
> > messages.
> > > Before i started getting these error messages, i've been redirected
> to
> > > yoogle.com, instead of google.com.
> > >
> > > This is my configuration for the "g" search prefix :
> > > http://www.google.com/search?hl=en&num=100&q=%s
> > > Has anything in google.com changed?
> > >
> > > Thanks in advance!
> > >
> > > Frankie
> > >
> > >
> >


--
oleePosted from http://www.pcreview.co.uk/ newsgroup access


Re: search prefix in TweakUI for Windows XP no longer works