Problems after I rid my computer of adware...



DP
07-10-2005, 02:24 AM
I believe that I may have deleted a line in my registry pertaining to the
function of the "Hide Icons" utility in my taskbar. It's quite annoying
having a ton of icons showing and not being hidden. I was silly enough not to
have written down what I thought was the offending entry in the registry.
Anyways, I'm not 100% sure but I think this is why it's not working. I've
already tried to reset the function by going to Taskbar/Start Menu functions
and choosing Hide Icons again, but to no avail. Would anyone out there be
able to help me? I'd really appreciate it. Thanks in advance.

Michael T
07-10-2005, 02:24 AM
Have you considered performing a System Restore?

"DP" <sponge.meister@hotmail.com> wrote in message
news:255F3BB3-C1BE-4900-8F18-C48F3A8DDF57@microsoft.com...
>I believe that I may have deleted a line in my registry pertaining to the
> function of the "Hide Icons" utility in my taskbar. It's quite annoying
> having a ton of icons showing and not being hidden. I was silly enough not
> to
> have written down what I thought was the offending entry in the registry.
> Any ways, I'm not 100% sure but I think this is why it's not working. I've
> already tried to reset the function by going to Taskbar/Start Menu
> functions
> and choosing Hide Icons again, but to no avail. Would anyone out there be
> able to help me? I'd really appreciate it. Thanks in advance.


Problems after I rid my computer of adware...