Files not found when running XP Repair



UncleDoug
07-10-2005, 02:21 AM
Hope someone can help. A few months back I had problems running sfc /scannow
with SP2 installed. A Microsoft support rep sent a CD (0304 Part #
X10-52223) with Xp-Home and SP2 installed. Everything worked well since.

Recently I started having strange problems. Example when changing main
windows some times it would take 5-10 seconds until I could move the mouse,
and more significant. If I went to safe mode and tried to run defrag, I
could move the mouse for 2-3 seconds and then would need to wait 10-15
seconds to move it again. And running defrag in safe mode, which used take
at most 30-45 minutes took over 2 hours.

I did the re-install of XP with R repair so the primary files were
replaced but left all the user files intact. After checking out the defrag
in safe mode problem, I eventually found it was a new VIA driver (IDE
Acelerator) that was causing that problem. Uninstalled that driver, and
everything has worked well since!


*** But during the install of XP from this new CD there were several files
that were on the CD, that were called for, but did not install.
I could see the files (almost as a ghost image) when I used browse but
they did not install. Everything works well without those files.

But my question is what do each of those files do, and "IF" I need any
of them, which of them should I install and how do I install them??

Those files that did not install are are "ALL" in the I386 folder on the CD.

Migregdb.ex_ Mswrd6.wp_ DHTMLED.Oc_ Icwconn2.ex_ inetwiz.ex_
icwhelp.dl_ icwconn.dl_ icwutil.dl_ icwrmind.ex_ Icwdl.dl_
icwx25a.du_ icwx25b.du_ icwx25c.du_ icwip.du_ phone.ve_
state.ic_ msicw.is_ msn.is_ support.ic_ msoe.dl_ inetcomm.dl_
wab32.dl_ wabimp.dl_ msobshel.ht_ Oobedisc.ht_ Isignup.ex_
icwtutor.ex_ icwres.dl trialoc_dl_ Oobeinfor.in_ Oemlogo.gi_
Mouse.ht_ Oempriv.ht_

Thank You, for any information
(UncleDoug)

Rich Barry
07-10-2005, 02:22 AM
UncleDoug, since MS sent you a slipstreamed version of WinXP + SP2 when
you are doing a install many of the files
in the SP2 Pack are replacing the older files in XP and that's what you
see that is not being installed. Those not installed
are just the older versions of the files which SP2 has replaced.
"UncleDoug" <UncleDoug@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:9BAA6478-8557-4706-8986-1633E1E74E1F@microsoft.com...
> Hope someone can help. A few months back I had problems running sfc
> /scannow
> with SP2 installed. A Microsoft support rep sent a CD (0304 Part #
> X10-52223) with Xp-Home and SP2 installed. Everything worked well since.
>
> Recently I started having strange problems. Example when changing main
> windows some times it would take 5-10 seconds until I could move the
> mouse,
> and more significant. If I went to safe mode and tried to run defrag, I
> could move the mouse for 2-3 seconds and then would need to wait 10-15
> seconds to move it again. And running defrag in safe mode, which used
> take
> at most 30-45 minutes took over 2 hours.
>
> I did the re-install of XP with R repair so the primary files were
> replaced but left all the user files intact. After checking out the
> defrag
> in safe mode problem, I eventually found it was a new VIA driver (IDE
> Acelerator) that was causing that problem. Uninstalled that driver, and
> everything has worked well since!
>
>
> *** But during the install of XP from this new CD there were several files
> that were on the CD, that were called for, but did not install.
> I could see the files (almost as a ghost image) when I used browse but
> they did not install. Everything works well without those files.
>
> But my question is what do each of those files do, and "IF" I need any
> of them, which of them should I install and how do I install them??
>
> Those files that did not install are are "ALL" in the I386 folder on the
> CD.
>
> Migregdb.ex_ Mswrd6.wp_ DHTMLED.Oc_ Icwconn2.ex_ inetwiz.ex_
> icwhelp.dl_ icwconn.dl_ icwutil.dl_ icwrmind.ex_ Icwdl.dl_
> icwx25a.du_ icwx25b.du_ icwx25c.du_ icwip.du_ phone.ve_
> state.ic_ msicw.is_ msn.is_ support.ic_ msoe.dl_ inetcomm.dl_
> wab32.dl_ wabimp.dl_ msobshel.ht_ Oobedisc.ht_ Isignup.ex_
> icwtutor.ex_ icwres.dl trialoc_dl_ Oobeinfor.in_ Oemlogo.gi_
> Mouse.ht_ Oempriv.ht_
>
> Thank You, for any information
> (UncleDoug)


Files not found when running XP Repair