help needed



alfredo
07-10-2005, 02:20 AM
can someone help me with this issue, please?

MAP
07-10-2005, 02:20 AM
alfredo wrote:
> can someone help me with this issue, please?

NO!

--
Mike Pawlak

Mike Hall \(MS-MVP\)
07-10-2005, 02:20 AM
Alfredo

You have to type out what the issue is if you want help.. this is NOT a
chatroom where you type something in and get an immediate response..

--
Mike Hall
MVP - Windows Shell/User
http://dts-l.org/goodpost.htm





"alfredo" <alfredo@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:373EC617-B6F2-4A7C-969F-1008C0326220@microsoft.com...
> can someone help me with this issue, please?

alfredo
07-10-2005, 02:20 AM
sorry, I missed the text.

I have a sony vaio vgn-s260. Like 4 weeks ago it started shutting down
continually. The only solution I found is to uninstall or completly remove
the video drivers. I am looking for a solution in windows, where they say me
to go sony, where they send me to ati, where they send me to sony.
I have xp sp2, and my guess is that the problem strated when upgrading xp.

Can someone help me?

"alfredo" wrote:

> can someone help me with this issue, please?

MAP
07-10-2005, 02:20 AM
alfredo wrote:
> sorry, I missed the text.
>
> I have a sony vaio vgn-s260. Like 4 weeks ago it started shutting down
> continually. The only solution I found is to uninstall or completly
> remove the video drivers. I am looking for a solution in windows,
> where they say me to go sony, where they send me to ati, where they
> send me to sony.
> I have xp sp2, and my guess is that the problem strated when
> upgrading xp.
>
> Can someone help me?
>
> "alfredo" wrote:
>
>> can someone help me with this issue, please?

I know that you have uninstalled the drivers and I'm sure tried reinstalling
them,but have you tried a fresh download?perhaps the drivers you have are
somehow corrupted.(Or not SP2 compatable). The drivers in the link below
should be SP2 compatable.
http://esupport.sony.com/perl/swu-download.pl?mdl=VGNS260&upd_id=1682&os_id=7

Be sure that this is your vid card first.


--
Mike Pawlak

alfredo
07-10-2005, 02:20 AM
I tried, but did not work. The only thing that does is uninstalling the
drivers, but then I only can see 2/3 rds of the screen!


"MAP" wrote:

> alfredo wrote:
> > sorry, I missed the text.
> >
> > I have a sony vaio vgn-s260. Like 4 weeks ago it started shutting down
> > continually. The only solution I found is to uninstall or completly
> > remove the video drivers. I am looking for a solution in windows,
> > where they say me to go sony, where they send me to ati, where they
> > send me to sony.
> > I have xp sp2, and my guess is that the problem strated when
> > upgrading xp.
> >
> > Can someone help me?
> >
> > "alfredo" wrote:
> >
> >> can someone help me with this issue, please?
>
> I know that you have uninstalled the drivers and I'm sure tried reinstalling
> them,but have you tried a fresh download?perhaps the drivers you have are
> somehow corrupted.(Or not SP2 compatable). The drivers in the link below
> should be SP2 compatable.
> http://esupport.sony.com/perl/swu-download.pl?mdl=VGNS260&upd_id=1682&os_id=7
>
> Be sure that this is your vid card first.
>
>
> --
> Mike Pawlak
>
>
>


help needed