RSM Eject



Scott Davis
07-10-2005, 01:13 AM
Folks,

I use this command under 2003 server:

rsm eject /lf"DLT"
... and it works fine. Spits the tape out.


I issue the same command to the same hardware, under WinXP PRO and
apparently it wants more arguments. WTF? I'm done arguing with it. I
just want to eject the damned tape. *grin*


Okay, let's get a little more specific:

The hardware is an HP d530 Desktop, Running WinXP Pro. I stuffed an
Adaptec 39160 controller into it -- and attached the DLT40/80 after I
drilled some holes to physically attach it.

RSM EJECT /LF"DLT"
reports:
"additional arguments required."


What additional requirements? Under 2003 server, the RSM knows to spit
the tape out.

What is the solution?


At the end of the day -- my backups operate fine. If my user has to
press the button, wait, and then flip the handle--that's how it'll be done.

This absurd non-descript error message is annoying -- and
inappropriate.. It's really making me scratch myself.


Any and all help would be VM appreciated!



--
====================================================
Scott Davis, 45 Dunfield Av, Unit 2117
Self-Employed Toronto, ON, Canada, M4S 2H4
Tech Consultant Mobile. (416) 432-4334
The IP addrs I use to post all UseNet:
66.207.215.240/29
====================================================

Mark L. Ferguson
07-10-2005, 01:13 AM
add another switch in front of ' /lf"DLT"

either:
/sgslot_id
Specifies the slot holding the media to eject, using the GUID.
(rsm view [/guiddisplay])

or

/sfslot_id
Specifies the slot holding the media to eject, using the friendly name.

--

Mark L. Ferguson
FAQ for MS Antispyware version 1.0.509
http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
marfers notes for windows xp http://www.geocities.com/marfer_mvp/chatNotes.htm
..
"Scott Davis" <sdavis@esctech.ca> wrote in message news:ee6Hpd0YFHA.1040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> Folks,
>
> I use this command under 2003 server:
>
> rsm eject /lf"DLT"
> .. and it works fine. Spits the tape out.
>
>
> I issue the same command to the same hardware, under WinXP PRO and apparently it wants more arguments. WTF? I'm done arguing
> with it. I just want to eject the damned tape. *grin*
>
>
> Okay, let's get a little more specific:
>
> The hardware is an HP d530 Desktop, Running WinXP Pro. I stuffed an Adaptec 39160 controller into it -- and attached the DLT40/80
> after I drilled some holes to physically attach it.
>
> RSM EJECT /LF"DLT"
> reports:
> "additional arguments required."
>
>
> What additional requirements? Under 2003 server, the RSM knows to spit the tape out.
>
> What is the solution?
>
>
> At the end of the day -- my backups operate fine. If my user has to press the button, wait, and then flip the handle--that's how
> it'll be done.
>
> This absurd non-descript error message is annoying -- and inappropriate.. It's really making me scratch myself.
>
>
> Any and all help would be VM appreciated!
>
>
>
> --
> ====================================================
> Scott Davis, 45 Dunfield Av, Unit 2117
> Self-Employed Toronto, ON, Canada, M4S 2H4
> Tech Consultant Mobile. (416) 432-4334
> The IP addrs I use to post all UseNet:
> 66.207.215.240/29
> ====================================================


RSM Eject