error



Suz-Anne
07-10-2005, 01:12 AM
Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other groups
but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it is
annoying as *&^%.
I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!

Rich Barry
07-10-2005, 01:12 AM
Suz-Anne, next time the message pops up just continue with it and say yes
and Ok to all. It's just a warning from MS telling
you that the Driver has not been approved by WHQL ( Windows Hardware
Quality Labs ). It should work fine.
"Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> groups
> but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> is
> annoying as *&^%.
> I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!

Suz-Anne
07-10-2005, 01:12 AM
Okay--but Rich--can't I get rid of it? It stops my 3 year old grandson's
software and is extremely annoying. )-:

"Rich Barry" wrote:

> Suz-Anne, next time the message pops up just continue with it and say yes
> and Ok to all. It's just a warning from MS telling
> you that the Driver has not been approved by WHQL ( Windows Hardware
> Quality Labs ). It should work fine.
> "Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> > Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> > all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> > Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> > found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> > groups
> > but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> > is
> > annoying as *&^%.
> > I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!
>
>
>

Rich Barry
07-10-2005, 01:12 AM
Suz-Anne, what's the Make and Model # of your New All in One?
"Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> groups
> but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> is
> annoying as *&^%.
> I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!

Suz-Anne
07-10-2005, 01:12 AM
HP PSC 11315

"Rich Barry" wrote:

> Suz-Anne, what's the Make and Model # of your New All in One?
> "Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> > Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> > all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> > Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> > found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> > groups
> > but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> > is
> > annoying as *&^%.
> > I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!
>
>
>

Rich Barry
07-10-2005, 01:12 AM
Suz-Anne, take a look at this
http://tinyurl.com/ajpdl

http://tinyurl.com/43zuf

"Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> groups
> but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> is
> annoying as *&^%.
> I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!

Suz-Anne
07-10-2005, 01:12 AM
Thanks Rich!

Going to download and update my drive and see if that works. Let you know.

"Rich Barry" wrote:

> Suz-Anne, take a look at this
> http://tinyurl.com/ajpdl
>
> http://tinyurl.com/43zuf
>
> "Suz-Anne" <SuzAnne@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:E156AB2E-BE15-4AC6-BBED-831B11F003AC@microsoft.com...
> > Performed clean uninstall of my old HP hardware and then installed my
> > all--in-one. Since then this message box keeps coming up that says"HP
> > Precision Scan LT Setup" and then in the box it says digital signature not
> > found. Does anyone know how to get rid of this? I've asked in other
> > groups
> > but no one thinks this is a problem. It may not be--I'm not sure but it
> > is
> > annoying as *&^%.
> > I have a AMD Athlon XP 2 gig, and am running XP Pro. Thanks!
>
>
>


error