16 bit Subsystem



twyzteddesyre
07-10-2005, 02:12 AM
I am trying to hook up a printer but there keeps saying there is a error with
the 16 bit subsytem does anyone know how to fix it?

John Thomas Smith
07-10-2005, 02:12 AM
On Thu, 26 May 2005 08:42:05 -0700, "twyzteddesyre"
<twyzteddesyre@discussions.microsoft.com> wrote:
>I am trying to hook up a printer but there keeps saying there is a error with
>the 16 bit subsytem does anyone know how to fix it?

Go here (a good site to bookmark)
http://search.microsoft.com/search/search.aspx?st=b&View=en-us

Enter the ACTUAL text of the error message


John Thomas Smith
http://www.direct2usales.com
http://www.pacifier.com/~jtsmith

Jerry
07-10-2005, 02:12 AM
AUTOEXEC.NT or CONFIG.NT could be corrupted. Copy the one in \windows\repair
to \windows\system32 and try again.

"twyzteddesyre" <twyzteddesyre@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:71AE07ED-EC86-4C40-AC70-6136B8C72270@microsoft.com...
>I am trying to hook up a printer but there keeps saying there is a error
>with
> the 16 bit subsytem does anyone know how to fix it?


16 bit Subsystem