"Capture Page" does not appear



BowlingKaz
07-09-2005, 09:34 PM
When I try and capture from DV tape to PC the Video settings page appears but
then I do not get the Capture Page to capture entire tape. This means I can
only capture direct from the Camera and not from anything I have already
recorded. Anyone have any suggestions?

Graham Hughes
07-09-2005, 09:34 PM
Make sure the cam is in vcr/playback position, if it is, then please list
the steps you take to ge to where you are, connection type, steps in MM etc

--
Graham Hughes
MVP Digital Media
www.myvideoproblems.co.uk
www.dvds2treasure.com
www.simplydv.com


"BowlingKaz" <BowlingKaz@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5388AA03-C539-4435-97AA-43FD7CE0C098@microsoft.com...
> When I try and capture from DV tape to PC the Video settings page appears
> but
> then I do not get the Capture Page to capture entire tape. This means I
> can
> only capture direct from the Camera and not from anything I have already
> recorded. Anyone have any suggestions?

BowlingKaz
07-09-2005, 09:35 PM
Thanks Graham, I was being a bit thick (well, a lot really)! You are
absolutely right, I didn't hae the digicam in playback mode (which also
explained why I couldn't rewind the tape)!! The only thing in my defense is
that the digicam was only 1 hour old when I was trying this out.

Thanks Again
BowlingKaz

"Graham Hughes" wrote:

> Make sure the cam is in vcr/playback position, if it is, then please list
> the steps you take to ge to where you are, connection type, steps in MM etc
>
> --
> Graham Hughes
> MVP Digital Media
> www.myvideoproblems.co.uk
> www.dvds2treasure.com
> www.simplydv.com
>
>
> "BowlingKaz" <BowlingKaz@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:5388AA03-C539-4435-97AA-43FD7CE0C098@microsoft.com...
> > When I try and capture from DV tape to PC the Video settings page appears
> > but
> > then I do not get the Capture Page to capture entire tape. This means I
> > can
> > only capture direct from the Camera and not from anything I have already
> > recorded. Anyone have any suggestions?
>
>
>


"Capture Page" does not appear