unable to boot



scotty
07-10-2005, 02:06 AM
Whenever I try to boot-up windows xp pro takes me to the boot screen that
asks if i want use safe boot, normal boot etc. No matter what choice i make
it flashes a blue screen with yellow writting on it and then restarts to the
same boot screen. I tried to reload windows and it worked for couple minutes
and then the screen went blank. I tried contol-alt-delete to restart and
ended back at the boot screen again.
--
scotty

Nicoliani ™
07-10-2005, 02:06 AM
Reboot, this time taking the immediate R option (this is the section I told
you to skip above. In this case, you will need to get to the Recovery Console
to perform the function below), and if the CD letter is say K: give these
commands
COPY K:\i386\ntldr C:
COPY K:\i386\ntdetect.com C:
(two other files needed - just in case)
ATTRIB -H -R -S C:\boot.ini
DEL C:\boot.ini
BootCfg /Rebuild

--
---------------------------------------
http://www.fast-rewind.com
---------------------------------------



"scotty" wrote:

> Whenever I try to boot-up windows xp pro takes me to the boot screen that
> asks if i want use safe boot, normal boot etc. No matter what choice i make
> it flashes a blue screen with yellow writting on it and then restarts to the
> same boot screen. I tried to reload windows and it worked for couple minutes
> and then the screen went blank. I tried contol-alt-delete to restart and
> ended back at the boot screen again.
> --
> scotty

scotty
07-10-2005, 02:07 AM
I did not recieve the steps that you mention. I also do not know what the R
option is. Any other help or clarification would be welcome.
--
scotty


"Nicoliani ™" wrote:

> Reboot, this time taking the immediate R option (this is the section I told
> you to skip above. In this case, you will need to get to the Recovery Console
> to perform the function below), and if the CD letter is say K: give these
> commands
> COPY K:\i386\ntldr C:
> COPY K:\i386\ntdetect.com C:
> (two other files needed - just in case)
> ATTRIB -H -R -S C:\boot.ini
> DEL C:\boot.ini
> BootCfg /Rebuild
>
> --
> ---------------------------------------
> http://www.fast-rewind.com
> ---------------------------------------
>
>
>
> "scotty" wrote:
>
> > Whenever I try to boot-up windows xp pro takes me to the boot screen that
> > asks if i want use safe boot, normal boot etc. No matter what choice i make
> > it flashes a blue screen with yellow writting on it and then restarts to the
> > same boot screen. I tried to reload windows and it worked for couple minutes
> > and then the screen went blank. I tried contol-alt-delete to restart and
> > ended back at the boot screen again.
> > --
> > scotty

Nicoliani ™
07-10-2005, 02:08 AM
When you start your comp, hit space until it takes you to the system restore
menu. From there check last good working configuration
--
---------------------------------------
http://www.fast-rewind.com
---------------------------------------



"scotty" wrote:

> I did not recieve the steps that you mention. I also do not know what the R
> option is. Any other help or clarification would be welcome.
> --
> scotty
>
>
> "Nicoliani ™" wrote:
>
> > Reboot, this time taking the immediate R option (this is the section I told
> > you to skip above. In this case, you will need to get to the Recovery Console
> > to perform the function below), and if the CD letter is say K: give these
> > commands
> > COPY K:\i386\ntldr C:
> > COPY K:\i386\ntdetect.com C:
> > (two other files needed - just in case)
> > ATTRIB -H -R -S C:\boot.ini
> > DEL C:\boot.ini
> > BootCfg /Rebuild
> >
> > --
> > ---------------------------------------
> > http://www.fast-rewind.com
> > ---------------------------------------
> >
> >
> >
> > "scotty" wrote:
> >
> > > Whenever I try to boot-up windows xp pro takes me to the boot screen that
> > > asks if i want use safe boot, normal boot etc. No matter what choice i make
> > > it flashes a blue screen with yellow writting on it and then restarts to the
> > > same boot screen. I tried to reload windows and it worked for couple minutes
> > > and then the screen went blank. I tried contol-alt-delete to restart and
> > > ended back at the boot screen again.
> > > --
> > > scotty


unable to boot