Won't boot.



Wade P.
07-10-2005, 01:02 AM
I recently set my video card to out-put to the s-video port, and then
rebooted, and after that, I can't get passed my bios setup... Windows won't
boot, XP Pro CD won't boot, and neither will safe mode. I get a blinking
icon at the top left of the screen that goes away after a minute. It never
boots, when I puch the power button after this, it shuts off immediatly, I
don't have to hold it like normal. Any help would be greatly appreciated.
Thanks.

Jack
07-10-2005, 01:02 AM
Start in safe mode and change it back.

"Wade P." <Wade P.@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:A522DA7A-8A57-43C3-BD94-F965F369AFD2@microsoft.com...
>I recently set my video card to out-put to the s-video port, and then
> rebooted, and after that, I can't get passed my bios setup... Windows
> won't
> boot, XP Pro CD won't boot, and neither will safe mode. I get a blinking
> icon at the top left of the screen that goes away after a minute. It
> never
> boots, when I puch the power button after this, it shuts off immediatly, I
> don't have to hold it like normal. Any help would be greatly appreciated.
> Thanks.

none
07-10-2005, 01:02 AM
"Jack" <Jack@nothome.com> wrote in message
news:etWSFICWFHA.1200@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> Start in safe mode and change it back.

He can't get past the BIOS setup so how can he start in safe mode?

All I can suggest is to borrow a video card, install it, start windows,
remove it from control panel - system, shut down the computer, reinstall the
original video card and hopefully XP will find it again, with its default
output.

Jack
07-10-2005, 01:03 AM
easy.........Remove the display card, turn the computer on,,,, turn it back
off reinsert the display card. Then boot to safe mode.

"Wade P." <Wade P.@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:A522DA7A-8A57-43C3-BD94-F965F369AFD2@microsoft.com...
>I recently set my video card to out-put to the s-video port, and then
> rebooted, and after that, I can't get passed my bios setup... Windows
> won't
> boot, XP Pro CD won't boot, and neither will safe mode. I get a blinking
> icon at the top left of the screen that goes away after a minute. It
> never
> boots, when I puch the power button after this, it shuts off immediatly, I
> don't have to hold it like normal. Any help would be greatly appreciated.
> Thanks.

Wade P.
07-10-2005, 01:06 AM
Yeah.. I can't boot live CDs while my hard drive is plugged into my mobo...
sata by the way... so, I now know it's not the video card...

peterk
07-10-2005, 01:06 AM
Wade
If this is a reply/add on to a previous post it would be helpfull if it was
in the same location or at the very least the original post was included in
whatever you are trying to tell us.
If you are using Outlook Express that means highlighting the original and
clicking "reply Group"
This post would then have been added
You wanna try again????
peterk

--
"Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving
safely in an attractive and well-preserved body, but rather to skid in
sideways, chocolate in one hand, margarita in the other, body thoroughly
used up, totally worn out and screaming, "WOO HOO what a ride!"

"Wade P." <WadeP@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5BC03C61-632A-42ED-B96B-FA68ED2D7997@microsoft.com...
> Yeah.. I can't boot live CDs while my hard drive is plugged into my
> mobo...
> sata by the way... so, I now know it's not the video card...
>
>


Won't boot.