windows XP



ER
07-10-2005, 01:02 AM
My hard drive crash, and i send to repeir but they install window home
edition sp2, and my original window is Dell XP professional sp1, i want to
load my window, but I cannot , becouse the system said there is a new ones
loaded.

Jim
07-10-2005, 01:02 AM
"ER" <ER@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:7DAD42F1-1579-401E-9F90-196F8406E934@microsoft.com...
> My hard drive crash, and i send to repeir but they install window home
> edition sp2, and my original window is Dell XP professional sp1, i want to
> load my window, but I cannot , becouse the system said there is a new ones
> loaded.
Take it back to the repair place and tell them to install the XP
Professional SP2. They after all made the mistake.
Jim

Al Romanosky
07-10-2005, 01:02 AM
Somewhat confusing - if you currently have Home Edition installed Pro
Edition will install, however if you currently have Pro installed then using
the Home CD will result in a message that you have a newer version installed
and setup.exe will be deactivated. If Home with SP2 is installed it may be
that it is consider "newer" with respect to Pro with SP!.
--
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AL(KB3U) & Darlene Romanosky N. Ft.
Myers, FL
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ER
07-10-2005, 01:03 AM
Yes that is the problem i have right now Home with SP2 intalled, I want to
change for may original Pro SP1 and them load the SP2, but i can not, you can
help me saying me how?

I do not want to return to the people that change the hard drive, i do not
want to return to some body who I gave the Original disk to install original
software and they simple load other one.

"Al Romanosky" wrote:

> Somewhat confusing - if you currently have Home Edition installed Pro
> Edition will install, however if you currently have Pro installed then using
> the Home CD will result in a message that you have a newer version installed
> and setup.exe will be deactivated. If Home with SP2 is installed it may be
> that it is consider "newer" with respect to Pro with SP!.
> --
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> AL(KB3U) & Darlene Romanosky N. Ft.
> Myers, FL
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>
>


windows XP