HELP: errors woes :S



Kevin C.
07-10-2005, 01:01 AM
My friends laptop suddenly started getting errors.

Loading up Windows Media Player can't play movies or MP3s, just get errors
and have to send a error report.

Remote Assistant doesn't even work. Gets errors and shutsdown.

What is going on??? How to solve/fix??

Rich Barry
07-10-2005, 01:02 AM
Kevin, check for Malware. Use all of these free sites

http://www.kephyr.com/spywarescanner/index.html?source=appvisit





http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/





http://www.safer-networking.org/en/index.html





http://housecall.trendmicro.com/



http://www.webroot.com/



http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321CD7A2-6A57-4C57-A8BD-DBF62EDA9671&displaylang=en






"Kevin C." <kevingpo@ukonline.co.uk> wrote in message
news:u$SdViwVFHA.1040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> My friends laptop suddenly started getting errors.
>
> Loading up Windows Media Player can't play movies or MP3s, just get errors
> and have to send a error report.
>
> Remote Assistant doesn't even work. Gets errors and shutsdown.
>
> What is going on??? How to solve/fix??
>

Kevin C.
07-10-2005, 01:02 AM
I use MS Anti-Spyware. Nothing comes up.



"Rich Barry" <rbarryNot@socal.rr.com> wrote in message
news:LiPge.13855$ya2.586@tornado.socal.rr.com...
> Kevin, check for Malware. Use all of these free sites
>
> http://www.kephyr.com/spywarescanner/index.html?source=appvisit
>
>
>
>
>
> http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
>
>
>
>
>
> http://www.safer-networking.org/en/index.html
>
>
>
>
>
> http://housecall.trendmicro.com/
>
>
>
> http://www.webroot.com/
>
>
>
> http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321CD7A2-6A57-4C57-A8BD-DBF62EDA9671&displaylang=en
>
>
>
>
>
>
> "Kevin C." <kevingpo@ukonline.co.uk> wrote in message
> news:u$SdViwVFHA.1040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
>> My friends laptop suddenly started getting errors.
>>
>> Loading up Windows Media Player can't play movies or MP3s, just get
>> errors and have to send a error report.
>>
>> Remote Assistant doesn't even work. Gets errors and shutsdown.
>>
>> What is going on??? How to solve/fix??
>>
>
>


HELP: errors woes :S