Sound Device Problems! Please Help!



Maven
07-10-2005, 01:00 AM
Maven Wrote:
> *Sound Device Problem*
>
> Ok, here is what's wrong:
>
> I just reinstalled Windows XP Pro, and everything is working great
> (Internet Connection,;etc.)! Well, on thing isn't- it's my audio
> device. Iv'e looked around on how to fix this, and I can't find
> anything. Ok, anyways, before I reinstalled Windows XP my sound worked
> fine. Now, I need an Audio Device? Obviously, I had one before the
> reinstallation, so where is it now? How do I fix this? Step by step
> would be awesome.


Your kidding me! C'mon, how unactive can this site be. I need help!
PLEASE!


--
Maven

Clayton
07-10-2005, 01:00 AM
Try Windows Update and see if there is an updated sound driver on there, or
if you tell me the model of your computer, I may be able to point you in the
right direction to download it


"Maven" <Maven.1rw0dn@pcbanter.net> wrote in message
news:Maven.1rw0dn@pcbanter.net...
>
> Maven Wrote:
>> *Sound Device Problem*
>>
>> Ok, here is what's wrong:
>>
>> I just reinstalled Windows XP Pro, and everything is working great
>> (Internet Connection,;etc.)! Well, on thing isn't- it's my audio
>> device. Iv'e looked around on how to fix this, and I can't find
>> anything. Ok, anyways, before I reinstalled Windows XP my sound worked
>> fine. Now, I need an Audio Device? Obviously, I had one before the
>> reinstallation, so where is it now? How do I fix this? Step by step
>> would be awesome.
>
>
> Your kidding me! C'mon, how unactive can this site be. I need help!
> PLEASE!
>
>
> --
> Maven

Damo
07-10-2005, 01:00 AM
Mate, we will do what we can for you, but if you're rude, things tend to
grind to a halt.

Now.
Go Start->Control Panel->System->Hardware->Device Manager.
Expand the "Sound, Video and Game Controllers" tree.
Delete all the files obviously to do with your sound card. For example if
it has the word Creative in it you would delete it because it relates to
your sound.
Damo

"Maven" <Maven.1rw0dn@pcbanter.net> wrote in message
news:Maven.1rw0dn@pcbanter.net...
>
> Maven Wrote:
>> *Sound Device Problem*
>>
>> Ok, here is what's wrong:
>>
>> I just reinstalled Windows XP Pro, and everything is working great
>> (Internet Connection,;etc.)! Well, on thing isn't- it's my audio
>> device. Iv'e looked around on how to fix this, and I can't find
>> anything. Ok, anyways, before I reinstalled Windows XP my sound worked
>> fine. Now, I need an Audio Device? Obviously, I had one before the
>> reinstallation, so where is it now? How do I fix this? Step by step
>> would be awesome.
>
>
> Your kidding me! C'mon, how unactive can this site be. I need help!
> PLEASE!
>
>
> --
> Maven


Sound Device Problems! Please Help!