sudden prob with no boot into xp pro



news.microsoft.com
07-10-2005, 02:00 AM
suddenly, after a year or so of no probs. computer won't complete boot.
nothing was changed overnight but today gets stuck with the win logo screen
showing. in safe mode it gets as far as loading agp440.sys then freezes.
tried removing agp video card and inserted trusty old pci card but doing
exactly the same.... any ideas welcome !!
andy

Carey Frisch [MVP]
07-10-2005, 02:00 AM
Problems when Windows XP tries to load the Agp440.sys service
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324764&Product=winxp

--
Carey Frisch
Microsoft MVP
Windows XP - Shell/User
Microsoft Newsgroups

Get Windows XP Service Pack 2 with Advanced Security Technologies:
http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx

-------------------------------------------------------------------------------------------

"Andy" wrote:

| suddenly, after a year or so of no probs. computer won't complete boot.
| nothing was changed overnight but today gets stuck with the win logo screen
| showing. in safe mode it gets as far as loading agp440.sys then freezes.
| tried removing agp video card and inserted trusty old pci card but doing
| exactly the same.... any ideas welcome !!
| andy

news.microsoft.com
07-10-2005, 02:00 AM
thanks carey, i'll give that a try.... agp440.sys is the last line on the
screen in safe mode, not sure if that means it's completed loading and prob
is with the next one which doesn't show..

andy

"Carey Frisch [MVP]" <cnfrisch@nospamgmail.com> wrote in message
news:u%23sMOOWgFHA.2472@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> Problems when Windows XP tries to load the Agp440.sys service
> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324764&Product=winxp
>
> --
> Carey Frisch
> Microsoft MVP
> Windows XP - Shell/User
> Microsoft Newsgroups
>
> Get Windows XP Service Pack 2 with Advanced Security Technologies:
> http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx
>
> -------------------------------------------------------------------------------------------
>
> "Andy" wrote:
>
> | suddenly, after a year or so of no probs. computer won't complete boot.
> | nothing was changed overnight but today gets stuck with the win logo
> screen
> | showing. in safe mode it gets as far as loading agp440.sys then
> freezes.
> | tried removing agp video card and inserted trusty old pci card but doing
> | exactly the same.... any ideas welcome !!
> | andy
>


sudden prob with no boot into xp pro