Re: Raid on ASUS A8N-SLI



javierp98
07-10-2005, 01:52 AM
"Bob Knowlden" wrote:

> http://usa.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Deluxe&Type=All
>
> See Chipset_64_1.zip and Chipset_64_2.zip, from December of 2004.
>
> If you unzip Chipset_64_1.zip and run the executable (it's a self-extracting
> RAR file), one of the things that it produces is a makedisk utility for the
> drivers.
>
> I don't own an A8N-SLI, but I'm pretty sure that this is what you need.
>
> "Shocking service"? Perhaps not.
>
> HTH.
>
> Address scrambled. Replace nkbob with bobkn.
>
> "PC Pete" <PCPete@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:9768A8CB-3E1A-4F87-86C5-E651819C4591@microsoft.com...
> >I am running my computer at present with 2 "Raid" partitions
> > One partition has Windows XP professional on it and is working fine.
> > However I tried to put Microsoft Windows XP 64 bit Operating System on my
> > other partition and was unable to do so because the supplied NVidia RAID
> > Drivers supplied with MB and Silicon Image Raid drivers ver 3114
> > required
> > to load the Operating system were NOT compatible with Windows 64 bit
> > !!.Operating system.
> > I find this very strang as I have previously been running the 64 bit
> > windows
> > on another computer (an MSI K8) without any problems.
> > When will I be able to get updated drivers for the 64 bit operating
> > system.
> > It seems incredible that you have sold a Motherboard for 64 bit machine
> > and
> > not supplided the drivers .
> > I have looked on both the Nvidia and Silicon Image web sites for updates
> > but
> > cannot find them can anyone help
> > There is NOTHING on the ASUS web site which I find shocking service !
> > Peter
>
>
> The driver for 64bit RAID on the Asus website does not work, I tried doing a stripped set with two western digital hard drives and it fails to work when pressing F6 to load the drives


Re: Raid on ASUS A8N-SLI