Lexmark X85 problems



Phill
07-09-2005, 10:29 PM
Hi.
I've got XP Home, NTFS.
I used to have a lexmark X85printer installed.
I had some problems with it so I uninstalled it and had a general tidy up on
the pc...
I then went to install it again and it wont install. I get the message
C:/WINDOWS/system32/autoexec.nt. The system file is not suitable for running
ms.dos and microsoft applications. . its in a box titled 16 bit windows
subsystem.

Does anyone know why I cannot get my printer to work again.? I've tried
getting updated drivers from Lexmark but the same thing happens.
Thanks for any help.

Cari \(MS-MVP\)
07-09-2005, 10:29 PM
You have lost a file... see the KB article at
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767
--
Cari
(MS-MVP Printing & Imaging)

"Phill" <Phill@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:3C2BAC21-97CE-41B1-A216-E52EDCA00356@microsoft.com...
> Hi.
> I've got XP Home, NTFS.
> I used to have a lexmark X85printer installed.
> I had some problems with it so I uninstalled it and had a general tidy up
> on
> the pc...
> I then went to install it again and it wont install. I get the message
> C:/WINDOWS/system32/autoexec.nt. The system file is not suitable for
> running
> ms.dos and microsoft applications. . its in a box titled 16 bit windows
> subsystem.
>
> Does anyone know why I cannot get my printer to work again.? I've tried
> getting updated drivers from Lexmark but the same thing happens.
> Thanks for any help.
>

Phill
07-09-2005, 10:29 PM
Thank you very much.

:-)



"Cari (MS-MVP)" wrote:

> You have lost a file... see the KB article at
> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767
> --
> Cari
> (MS-MVP Printing & Imaging)
>
> "Phill" <Phill@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:3C2BAC21-97CE-41B1-A216-E52EDCA00356@microsoft.com...
> > Hi.
> > I've got XP Home, NTFS.
> > I used to have a lexmark X85printer installed.
> > I had some problems with it so I uninstalled it and had a general tidy up
> > on
> > the pc...
> > I then went to install it again and it wont install. I get the message
> > C:/WINDOWS/system32/autoexec.nt. The system file is not suitable for
> > running
> > ms.dos and microsoft applications. . its in a box titled 16 bit windows
> > subsystem.
> >
> > Does anyone know why I cannot get my printer to work again.? I've tried
> > getting updated drivers from Lexmark but the same thing happens.
> > Thanks for any help.
> >
>
>
>
>


Lexmark X85 problems