Problems after installation of SP2



Andreas
07-09-2005, 11:53 PM
After installation of Service Pack 2, the automatic start of CD´s, DVD´s and
plug- and play units doesn´t work.
Does anybody know what I can do about this?

Stephen
07-09-2005, 11:53 PM
Andreas wrote:
>> After installation of Service Pack 2, the automatic start of CDs,
>> DVDs and plug- and play units doesnt work.
>> Does anybody know what I can do about this?

[unofficial]

Read this Knowledge base article:

The AutoPlay Function Does Not Work and the Current Media Does
Not Appear in My Computer When You Insert a CD or DVD

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;817357

Andreas
07-09-2005, 11:53 PM
I've tried that, it doesn't work anyway.

"Byte" wrote:

> Click My Computer icon on desktop, rightclick your CD/DVD-Rom drive
> and click Properties>AutoPlay tab. Here you can select what you want to do.
> When finished click Apply and OK.
> --
> Some days you're the windshield,
> some days you're the bug.
>
>
> "Andreas" wrote:
>
> > After installation of Service Pack 2, the automatic start of CD´s, DVD´s and
> > plug- and play units doesn´t work.
> > Does anybody know what I can do about this?

Byte
07-09-2005, 11:53 PM
Click My Computer icon on desktop, rightclick your CD/DVD-Rom drive
and click Properties>AutoPlay tab. Here you can select what you want to do.
When finished click Apply and OK.
--
Some days you're the windshield,
some days you're the bug.


"Andreas" wrote:

> After installation of Service Pack 2, the automatic start of CD´s, DVD´s and
> plug- and play units doesn´t work.
> Does anybody know what I can do about this?


Problems after installation of SP2