Media Players Not Working



gcopter
07-10-2005, 12:44 AM
All of the sudden,my players are not working.I have WMP10 and Real
Player.Whenever I try to use them to stream audio off the internet,they stay
in "connecting".Also,in WMP10,if I choose a song from the library,it won`t
play it.It would show "opening media" and freeze.The problem is intermitent.I
have checked and rechecked my anti virus software and firewall settings,not
that I have done anything to them,but checked them out just in case.I`ve had
the anti virus software configured to run a system scan every night for the
past 2 months,so I don`t think is due to a virus.I`ve also have scheduled the
file defragmenter to run every day.Spybot and Ad Aware are also run
regularly.I just can`t figure out what will all of the sudden mess up the
players.This is driving me nuts because I have not installed anything
recently that might be causing this.Just for grins,I have had uninstalled a
couple of programs and applications and re checked the players,yet,the
problem continues.As I`ve said,is intermitent,and this makes it all the more
frustrating to diagnose.Any help or suggestions are welcomed.My OS is WinXP
Pro edition,with the latest service packs.

TaurArian
07-10-2005, 12:45 AM
Why not try a Newsgroup specifically for WMP

Windows Media Player NG
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/community/newsgroups/WindowsMedia/default.mspx?dg=microsoft.public.windowsmedia.player&lang=en&cr=US


gcopter wrote:
> All of the sudden,my players are not working.I have WMP10 and Real
> Player.Whenever I try to use them to stream audio off the
> internet,they stay in "connecting".Also,in WMP10,if I choose a song
> from the library,it won`t play it.It would show "opening media" and
> freeze.The problem is intermitent.I have checked and rechecked my
> anti virus software and firewall settings,not that I have done
> anything to them,but checked them out just in case.I`ve had the anti
> virus software configured to run a system scan every night for the
> past 2 months,so I don`t think is due to a virus.I`ve also have
> scheduled the file defragmenter to run every day.Spybot and Ad Aware
> are also run regularly.I just can`t figure out what will all of the
> sudden mess up the players.This is driving me nuts because I have not
> installed anything recently that might be causing this.Just for
> grins,I have had uninstalled a couple of programs and applications
> and re checked the players,yet,the problem continues.As I`ve said,is
> intermitent,and this makes it all the more frustrating to
> diagnose.Any help or suggestions are welcomed.My OS is WinXP Pro
> edition,with the latest service packs.


Media Players Not Working