Adding workstations to a domain



Patrick McDonnell
07-10-2005, 12:41 AM
We are at long last moving all the clients into the Active Directory. I have
to move the local profiles and add the machine to the domain using some kind
of script. Is there anything out there (other than NetIQ. I'm thinking free
here)that could assist me on this? Sample scripts, anything like that?
-Thanks! Patrick

Peter Foldes
07-10-2005, 12:41 AM
Patrick

You might want to go to the newsgroup as I supplied below. They are more apt at giving you an answer.

news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.widows.server.scripting



--
Peter

Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
Email is Disabled
"Patrick McDonnell" <pmcdonnell@nospam.com> wrote in message news:u7BhEo8XFHA.2128@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> We are at long last moving all the clients into the Active Directory. I have
> to move the local profiles and add the machine to the domain using some kind
> of script. Is there anything out there (other than NetIQ. I'm thinking free
> here)that could assist me on this? Sample scripts, anything like that?
> -Thanks! Patrick
>
>
>

Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
07-10-2005, 12:41 AM
news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.windows.server.scripting
Will work better. <G>

--
Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
Please respond in Newsgroup. Do not send email
http://www.fjsmjs.com
Protect your PC
http://www.microsoft.com/security/protect/


"Peter Foldes" <okf22@email.msn.com> wrote in message
news:%23edFAO%23XFHA.3840@tk2msftngp13.phx.gbl...
Patrick

You might want to go to the newsgroup as I supplied below. They are more apt
at giving you an answer.

news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.widows.server.scripting



--
Peter

Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
Email is Disabled
"Patrick McDonnell" <pmcdonnell@nospam.com> wrote in message
news:u7BhEo8XFHA.2128@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> We are at long last moving all the clients into the Active Directory. I
> have
> to move the local profiles and add the machine to the domain using some
> kind
> of script. Is there anything out there (other than NetIQ. I'm thinking
> free
> here)that could assist me on this? Sample scripts, anything like that?
> -Thanks! Patrick
>
>
>


Adding workstations to a domain