mediaplayer problem



JohnH
07-10-2005, 12:36 AM
Hey everyone i have a problem with windows media player i hope someone can
help me with

i noticed lately that streaming content from the web wasnt working
with media player 10 nothing in the system has been changed lately

i decided to download it again and every so offten while installing it
came up with a box saying the software didnt pass windows logo testing
which is silly its a microsoft product ive never had this problem with
any software before or even lately

i then tried rolling back the player to series 9 which produced the same
errors so i uninstalled all of media player and cant get it back at all
now because it keeps giving me that same error

any help much appreciated im totally stuck here

thanks!

S.Sengupta
07-10-2005, 12:36 AM
Post here:-
news://msnews.microsoft.com/mi­crosoft.public.windowsmedia.pl­ayer

regards,
ssg MS-MVP

JohnH wrote:
> Hey everyone i have a problem with windows media player i hope someone can
> help me with
>
> i noticed lately that streaming content from the web wasnt working
> with media player 10 nothing in the system has been changed lately
>
> i decided to download it again and every so offten while installing it
> came up with a box saying the software didnt pass windows logo testing
> which is silly its a microsoft product ive never had this problem with
> any software before or even lately
>
> i then tried rolling back the player to series 9 which produced the same
> errors so i uninstalled all of media player and cant get it back at all
> now because it keeps giving me that same error
>
> any help much appreciated im totally stuck here
>
> thanks!


mediaplayer problem