Problem with DirectX after moveing to SP2.



Heidi Linda
07-09-2005, 10:26 PM
Under SP1 I could install direct-x 9.0c. Now, under SP2, the components give
me 9.0b and the 9.0c redist installer runs but does nothing.
Any idea what's going on?

KM
07-09-2005, 10:26 PM
Heidi,

It is DirectX 9.0c which is in SP2.
However, some registry keys are misisng:
http://groups-beta.google.com/group/microsoft.public.windowsxp.embedded/browse_thread/thread/69db28dde2e6fd51/dddf7a6fbe1d7b97#dddf7a6fbe1d7b97

Btw, for SP1 you don't need to install the 9.0c but rather you can use QFE
(see the latest feature QFE for SP1).

KM

> Under SP1 I could install direct-x 9.0c. Now, under SP2, the components
> give
> me 9.0b and the 9.0c redist installer runs but does nothing.
> Any idea what's going on?
>
>

Heidi Linda
07-09-2005, 10:26 PM
Aha! I'd seen the two *extra* ones but not the version ones. *doh!*
"KM" <konstmor@nospam_yahoo.com> wrote in message
news:uENoOoEbFHA.584@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> Heidi,
>
> It is DirectX 9.0c which is in SP2.
> However, some registry keys are misisng:
> http://groups-beta.google.com/group/microsoft.public.windowsxp.embedded/browse_thread/thread/69db28dde2e6fd51/dddf7a6fbe1d7b97#dddf7a6fbe1d7b97
>
> Btw, for SP1 you don't need to install the 9.0c but rather you can
> use QFE (see the latest feature QFE for SP1).
>
> KM
>
>> Under SP1 I could install direct-x 9.0c. Now, under SP2, the
>> components give
>> me 9.0b and the 9.0c redist installer runs but does nothing.
>> Any idea what's going on?
>>
>>
>
>

Dan
07-09-2005, 10:26 PM
Daniel Simpson of MS wrote on Dec 10 2004
"We should have a QFE for this sometime soon. "

I'd be interested in getting it.

Dan

"Heidi Linda" wrote:

> Aha! I'd seen the two *extra* ones but not the version ones. *doh!*
> "KM" <konstmor@nospam_yahoo.com> wrote in message
> news:uENoOoEbFHA.584@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> > Heidi,
> >
> > It is DirectX 9.0c which is in SP2.
> > However, some registry keys are misisng:
> > http://groups-beta.google.com/group/microsoft.public.windowsxp.embedded/browse_thread/thread/69db28dde2e6fd51/dddf7a6fbe1d7b97#dddf7a6fbe1d7b97
> >
> > Btw, for SP1 you don't need to install the 9.0c but rather you can
> > use QFE (see the latest feature QFE for SP1).
> >
> > KM
> >
> >> Under SP1 I could install direct-x 9.0c. Now, under SP2, the
> >> components give
> >> me 9.0b and the 9.0c redist installer runs but does nothing.
> >> Any idea what's going on?
> >>
> >>
> >
> >
>
>
>


Problem with DirectX after moveing to SP2.