LAN PROBLEM



HankL
07-09-2005, 10:10 PM
I have been using wirless network. I have now attempted to connect to a
cable broadband. I keep getting error message that it cannot find server.
I went to properties of Microsoft Internet Explorer and selected
Connections. Then to LAN settings, there is a check mark by Use Automatic
configuration script and it has the following address
http://localhost:9100/proxy.pac
I attempted to uncheck and remove this address and it continually comes
back. This is why I cannot connect to my server on the cable broadband.

Any help would be appreciated.

Thanks,

Hank Laskin

Rick \Nutcase\ Rogers
07-09-2005, 10:10 PM
Hi Hank,

Have you tried deleting the existing connection and creating a new one?

--
Best of Luck,

Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
http://mvp.support.microsoft.com/
Associate Expert - WindowsXP Expert Zone
www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
Windows help - www.rickrogers.org

"HankL" <hlaskin@bendnet.com> wrote in message
news:ecq9FZoWFHA.3488@tk2msftngp13.phx.gbl...
> I have been using wirless network. I have now attempted to connect to a
> cable broadband. I keep getting error message that it cannot find server.
> I went to properties of Microsoft Internet Explorer and selected
> Connections. Then to LAN settings, there is a check mark by Use Automatic
> configuration script and it has the following address
> http://localhost:9100/proxy.pac
> I attempted to uncheck and remove this address and it continually comes
> back. This is why I cannot connect to my server on the cable broadband.
>
> Any help would be appreciated.
>
> Thanks,
>
> Hank Laskin
>
>
>


LAN PROBLEM