MS\Picture it Publishing problem



Franktee
07-10-2005, 12:26 AM
Good evening Ladies and Gentlemen;

Am trying to view the gallery in MS Works Suite, Picture it Publishing but
am
getting a thumbnail with a latge X instead of a picture when clicking
connection\backgrounds. I have been able to get the feature previously and
have fully installed the required CD's (I think). I am not sure if this post
is clear enough for anyone to decipher, but if anyone can, and knows the
answer appreciate any help. Have checked out the help section but somehow am
not able to find the answer.
Thank You.
OS Windows Xp Home Ed. With 55% free space on 10GB HD.
Franktee

t.cruise
07-10-2005, 12:26 AM
Try posting in the news group:

microsoft.public.pictureit
--

T.C.
t__cruise@[NoSpam]hotmail.com
Remove [NoSpam] to reply



"Franktee" <Franktee@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:2E5BD1FB-75F6-4F5E-8967-699321642E31@microsoft.com...
> Good evening Ladies and Gentlemen;
>
> Am trying to view the gallery in MS Works Suite, Picture it Publishing but
> am
> getting a thumbnail with a latge X instead of a picture when clicking
> connection\backgrounds. I have been able to get the feature previously and
> have fully installed the required CD's (I think). I am not sure if this post
> is clear enough for anyone to decipher, but if anyone can, and knows the
> answer appreciate any help. Have checked out the help section but somehow am
> not able to find the answer.
> Thank You.
> OS Windows Xp Home Ed. With 55% free space on 10GB HD.
> Franktee


MS\Picture it Publishing problem