Can't get ICS and Firewall to load up



Mike
07-10-2005, 12:22 AM
For some reason, no doubt to some recent spyware i can no longer re enable my
ICS and Firewall through network properties.

I keep getting "An error occurred while internet connectioon sahring was
being enabled." "The specified service does not exist as an installed service"

And no doubt it is correct however i haven't a clue how to re-enable the
service.

Any help is appreciated

Regards Wolfe

Carey Frisch [MVP]
07-10-2005, 12:22 AM
Resources for Troubleshooting Internet Connection Sharing in Windows XP
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=308021

Error Message When You Try to Turn On Internet Connection Sharing
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;827328&Product=winxp

--
Carey Frisch
Microsoft MVP
Windows XP - Shell/User
Microsoft Newsgroups

Get Windows XP Service Pack 2 with Advanced Security Technologies:
http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx

-------------------------------------------------------------------------------------------

"Mike" wrote:

| For some reason, no doubt to some recent spyware i can no longer re enable my
| ICS and Firewall through network properties.
|
| I keep getting "An error occurred while internet connectioon sahring was
| being enabled." "The specified service does not exist as an installed service"
|
| And no doubt it is correct however i haven't a clue how to re-enable the
| service.
|
| Any help is appreciated
|
| Regards Wolfe


---
avast! Antivirus: Outbound message clean.
Virus Database (VPS): 0519-0, 05/09/2005
Tested on: 5/11/2005 6:25:24 PM
avast! - copyright (c) 1988-2005 ALWIL Software.
http://www.avast.com

NotMe
07-10-2005, 12:22 AM
If that started after running AdAware, MS Antispyware or the like, try this.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;892350
--
A Professional Amatuer...If anyone knew it all, none of would be here!

"Mike" <Mike@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E99C0473-0A61-4FAD-AF27-523150EABA61@microsoft.com...
> For some reason, no doubt to some recent spyware i can no longer re enable
> my
> ICS and Firewall through network properties.
>
> I keep getting "An error occurred while internet connectioon sahring was
> being enabled." "The specified service does not exist as an installed
> service"
>
> And no doubt it is correct however i haven't a clue how to re-enable the
> service.
>
> Any help is appreciated
>
> Regards Wolfe


Can't get ICS and Firewall to load up