Setting error VIA/S3G UniChrome IGP video card



Federico
07-09-2005, 10:25 PM
Hi guys, I generate the component driver for VIA/S3G UniChrome IGP and import
into Component Database Manager.

I add the component into my image in Target Designer. I change the Screen
Resolution (1024x768) and I build the image again.

When I boot from the XPE, the screen resolution is 640x480. I see on Display
Control Panel. My video card is correct (VIA/S3G UniChrome IGP), but the
screen resolution is 640x480!
I change this value for 1024x768 and the screen resolution is changed
successfully.

How can I set the screen resolution into 1024x768 automatically?

Thanks in advance,
Fede

KM
07-09-2005, 10:25 PM
Federico,

Follow the tip page suggestions:
http://msdn.microsoft.com/embedded/community/community/tips/xp/videores/default.aspx

KM

> Hi guys, I generate the component driver for VIA/S3G UniChrome IGP and
> import
> into Component Database Manager.
>
> I add the component into my image in Target Designer. I change the Screen
> Resolution (1024x768) and I build the image again.
>
> When I boot from the XPE, the screen resolution is 640x480. I see on
> Display
> Control Panel. My video card is correct (VIA/S3G UniChrome IGP), but the
> screen resolution is 640x480!
> I change this value for 1024x768 and the screen resolution is changed
> successfully.
>
> How can I set the screen resolution into 1024x768 automatically?
>
> Thanks in advance,
> Fede


Setting error VIA/S3G UniChrome IGP video card